Kalla mig bitterfitta om du vill...

Alltid lika kul att vakna upp till något annorluna som detta..






All våran disk i en plastpåse och en lapp över diskbänken.. K


Anledningen för att vi inte hade diskat var för att vi bestämde oss för att göra fruktsallad mitt i natten och efter vi hade ätit upp så orkade vi inte diska helt enkelt. Så nej de är inte så att vi alltid lämnar disken! Utan oftast är de så att vi diskar med en gång. 
Men jag blev fett irriterad när jag såg de här, nu är de så att vårat kylskåp står i eran tvättstuga och de är ni som har ställt dit diskmedel och borste så vad fan är problemet? Och om jag nu ska smöra en macka ska jag då gå upp till köket för att diska en jävla kniv och sen gå ner igen för att lägga den där vi har våra bestick och tallrikar och sånt bara för att ni KANSKE behöver tvätta era kläder i "vasken" en gång varannan vecka!?
Blir så trött på den här familjen nu så att jag dör, alltid ska vi vara rädda att vi har gjort något fel, visst vi ska vara tacksamma att vi bor här, bla bla bla BULLSHIT! för de här är ingen familj som borde ha folk boende här tycker jag. Ni kanske tror jag överdriver när jag säger att varje gång vi pratar med han så har han något att  klaga över, som ta ur diskmaskinen ( även fast vi inte använder den) Glöm inte lås dörren, ni får inte använda köksredskapen, ni får inte använda badet, ni får inte anväda våffelgärnet ( haha använde de en gång och så lät jag de stå framme för att de skulle svalna, och nu har dom gömt de!) nej ni får inte använda duschen på riktigt sätt ni får stå på ett speciellt sätt när ni ska duscha för annars blir de översvämning, nej ni får inte ha tänt lamporna på nätterna för de lockar till sig djur, nej ni får inte glömma att stänga dörren efter er för hunden kanske smiter, nej ni får inte slänga soporna i den soptunnan, nej ni får inte vara i köket mellan 6-8. Alltid är de något nytt han kommer med och de börjar bli så jobbigt och irriterande att jag tror jag dör!
Men de värsta av allt är att de är dottern som har satt upp detta och de är alltid hon som lämnar sin disk till oss. Vi kan vara uppe i köket och precis ätit klart och diskat klar och ni vet torkat av spisen och diskbänken och så de verkligen ser bra ut, nä då kommer hon och ställer dit sin disk och går igen och då känns de så fel att bara lämna de och gå så blir så jävla less på de. OCh att dom aldrig dammsuger de har seriöst legat i oliver på golvet i över tre veckor! Nu är de ju så att mammam inte är hemma så de kanske är därför de inte blir nått gjort här, jag saknar mamman lite hon är så himla rar och jag känner mig typ hemsk när jag skriver om dom för jag tycker verkligen om henne! Men de är resten av familjen som jag helt enkelt inte tycker om. Min aura är verkligen svart nu.

De värsta är att dom har lämnat de så här till oss idag också kul att man kommer in till kylskåpet ungefär.. Va är de för jävla stil dom kör med!!!

Jag verkligen längtar tills jag får komma hem, håller på att räkna ner dagarna, 13 dagar kvar! ♥

Kommentarer
Postat av: Amelie

Men har du skrivit ett kontrakt på en viss tid att bo där? Kan du inte leta efter ett annat ställe och så bor du bara där så länge liksom...?

2011-09-12 @ 11:51:18
URL: http://elefteria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0