31 Oktober

Hejsan!!

Än så länge har jag vart inne i stan och sålt min bok, ätit frukost, druckit 3 koppar kaffe, sagt hejdå till Nella och har sagt till en kille från läkare utan gränser att ge folk som har malaria en kondom. Vad jag tänkte med där vet jag inte. Men men dagen har bara börjat idag funderar jag på om jag vågar på mig ett spinnings pass, antagligen inte untan kommer nog köra ett vanligt medel pass, men på tal om friskis så jag heter fortfarande Eva askerlund och är senior dock nu så har jag ett all kort och kan gå på allt, gym spinning och jympa.  Men jag är tydligen inte ensam om att heta de utan vi är tre styckna som delar på hennes namn och kort, haha stackars människa! 



Yoga

Hej!

Mitt i ingenting fick jag för mig att åka och träna ( wow de va ju på tiden) och de blev ett lugnt Yoga pass och de kändes så skönt efteråt verkligen! men antar att jag kommer ha träningvärk imorgon. 
Men ska verkligen ta tag i träningen nu och nu är de inte nått som jag säger utan nu ska jag! Nu har jag precis ätit makaroner och köttfärssås och ska strax hoppa in i duschen för att sen ha film kväll! (:
Godnatt!♥


30 Oktober

Hej!

Fick lite ångest när jag åt frukost förut och klockan stod på 3, sen kom jag på att man skulle ställa om klockan och då blev jag en aning lugnare. Ja idag ska jag ut och cykla, vart jag ska än vet jag inte men funderar på att cykla in till centrum och köpa ett busskort, åh ännu mer ångest. Men nä vaknade upp på ett toppen humör efter ett par rara drömmar och ska fortsätta vara på bra humör resten av dagen! 

Vad som händer med mitt kompis projekt kan jag inte påstå att de går framåt, man hittar inte så många kompisar när man sitter på en cykel. Men men jag kommer snart på något där med, nu ska jag spela lite tetris och sen ska jag göra mog i ordning för ännu en skön dag på min sadel! 


pilgrimsmusslor

Innan jag åkte hem så stannade jag till i en affär, inte för att jag behövde handla något utan för att jag frös rumpen av mig! Men självklart kom jag inte där i från tomhänt fick med mig lite vindruvor och body lotion skulle även köpa hårfärg men känner att min ekonomi inte tillåter hårfärg just nu, men iallafall det fanns pilgrimsmusslor som man kunde köpa i kilopris så tänkte att de kunde vara kul och prova på eftersom jag aldrig har ätit de innan, haha vilken tabbe! först fatta jag inte vad som blev så dyrt när jag skulle betala och sen fick jag se kvittot!



21kronor för en och en halv pilgrimsmussla.. Hjälp vart är vägen på väg?

Havet!

De blev en lång cykeltur på sisodär 2 timmar, åkte ner till nudistbadet, handikappsbadet, hundgården, Zlatans hus och så vidare och så vidare, än väldigt trevlig tur helt enkelt! Men jag måste säga de jag tycker inte de är något speciellt med hans Zlatans hus asså visst de är fin och så men de är inte de finaste i området tycker jag. 
Jaja jag hamna helt enkelt längshavet och de är så mysigt, fridfullt och de luktar så gott där nere på något sätt, luften känns renare!










29 Oktober!

Morrn Morrn!

Idag står ingenting på schemat som vanligt, men mina planer för dagen ser ut ungefär så här ut och cykla och kolla läget ( börjar bli min största hobby ungefär) köpa en reflex väst och prova mina nya skor. Underbar lördag :)
Fick precis reda på att vi får våran tv nästa vecka oyeah!! Då kommer de en snubbe och installerar den gud vad skönt de kommer att bli att få kontakt med omvärlden igen förutom genom tidningar!
Annars så mår jag väldigt bra idag, men nu ska jag klä på mig för att gå ut! 



Cykelhjälm?

God kväll!

Varför är de alltid så att alla ideer kommer fram när man ska sova och sen blir man så uppspelt att man inte kan sova längre och att man slutar tillbaka framför datorn igen? 
Men jag kan ju ta upp min första tanke som slog mig nu under kvällskvisten: Läste en insändare i metro att alla cyklister borde anpassa sig bättre med cykel hjälmar, reflexer och "blinkningar". Så ja jag tänkte införskaffa mig en cykelhjälm då att börja med, men sen kom jag fram till, vad ska man ha för hjälm nu för tiden så att den ser bra ut om ni förstår de är ju inte så att man kan cykla runt med en blå eller rosa frigolit hjälm man hade när man var liten och sen till min andra fråga/dilemma: Jag sätter på mig min nya snygga hjälm och ska trampa in mot stan för en arbetsintevju, jag låser cykel och sen då? ska jag knäppa fast hjälmen på väska och kliva in på arbetsintevjun och låtsas om ingenting eller seriöst vart gör folk av sina hjälmar när dom inte cyklar, jag vill ju inte lägga den i väskan då blir ju väska förstörd/uttöjd och jag kan ju inte lägga den i cykelkorgen då lär ju någon garanterat sno den och jag kan ju inte låsa fast den i cykeln heller eftersom jag har en kärringcykel där låset sitter fast. Så hur ska man lösa detta i-landsproblem??


45!



Ett stort grattis till min kära far som fyller år idag också! :)


28 Oktober

Så där nu är jag snart ut ur skolan på riktigt, eller har nu skickat in papper till CSN att jag ska avbryta mina studier så jag kan få pengar igen i vår om de går som jag vill. Hmm hur jag ska överleva månaden blir intressant att se!

Iallafall har inte hört någonting om jobbet än så får väl ett ja eller nej på måndag om inte så får väl jag ringa och fråga hur de blir.
Ja annars då idag har jag inte gjort någonting, jag har ätit frukost och kollat på lite alla möjliga serier mer har de inte blivit. Men ska snart ge mig ut så jag får lite frisk luft idag iallafall men vad jag ska göra än, men de blir nog en sväng med cyklen iallafall var längesen vi var ute på upptäcksfärd. Hjälp vilket flummigt och förvirrande inlägg detta blev men men de är bättre än inget. 

Ha de naaaajs! ♣

Stjärntecken

Senaste inköpen! Har köpt lite mer porslin och så men de finns ingen ork att ta kort på med mina dåliga kamera. Ska ta med systemkameran ner nästa gång jag är hemma, plus de är roligare att ta smygkort på folk när man har systemkamera för då tror folk oftast att man tar fina/sofistikerade bilder fast man egentkligen tar fula sköna bilder!

Men Älskar min nya clown tavla! och nej den där blåa rökelsehållaren var inte meningen att jag skulle köpa men jag ville verkligen ha tavlan och dom tog inte kort under 100 så jag tog de bästa jag kunde hitta. Dock var de en helt underbat affär jag var inne i med ursnygga tavlor på Buddha och massa annat smått och gott när tjänar massa pengar ska jag gå in och spendera dom där. Men hon som jobba där var grymt skön lirare och började prata om att jag var född i kräftan och sa att vi var väldigt snälla, rara men vi var också mycket känsliga och vi passa inte bra ihop med skorpion och massa sånt och jag nicka på och log som, ja självklart visse jag ju de..







Skaffa kompisar?

Åh vad jag önskar man kunde vara barn igen! 
Nella åker hem nu på måndag och ska vara borta i hela fem dagar så jag blir ju helt forever alone igen. Men om man hade varit barn så hade man bara gått över till grannnen och frågat om man skulle leka, eller gått till en lekpark och bråkat om vem som fått åka först i rushelkanan. Men nu, de är ju inte så att jag kan gå hem till grannen och uggla eller gå till en lekpark och vara skum. Jag funderar på att gå med i en kvällskurs eller kanske börjar med den här töntiga sporten som man sopar framför bollen så att jag kan få några andra att hänga med än liksom. För seriöst hur får man kompisar när man blir äldre när man är ny i en stad? Som sagt det är ju inte så att man sätter sig brevid en jämnårig på bussen och börjar snacka. Hm eftersom jag varken pluggar eller har något jobb för tillfället så ska detta bli mitt nya projekt: Jag ska lära mig hitta kompisar!! 


27 Oktober

Godmorgon Godmorgon! ♥♥♥

På något vis har jag hackat upp mig på de här med pepparkvarnet asså, så jag ska till Erikshjälpen och köpa mina där istället ( Igen). Men efter de så har jag lovat mig själv att inte slösa mina pengar mer utan bara köpa nödvändiga saker, typ mat istället för kläder.
Nu ska jag värma mina scones som jag gjorde igår och sen ska jag bege mig.
Köss!

Peppar kvarn!

Hej!

Gummistövlarna är på och nu ska vi ge oss bort mot Lidl, köpte rostbiff igår för typ 20 spänn så nu ska jag köpa nått att ha till, funderar på potatisgratäng och sallad. Najs!
Hade så himla tråkigt efter vi hade bakat så åkte iväg till emmanus dock var de myror priser eller de va till och med dyrare skulle köpa ett nytt pepparkvarn (av en awkward anledning) och de kosta 90 spänn!! man behöver ju inte överdriva, så de va lite tråkigt men annars var de jätte stort och väldigt mycket kläder och skor. 
Fick med mig en fin ask iallafall, dock vet jag inte vad jag ska ha den till men den var fin :) 



Seriöst 90 spänn för den här..

26 Oktober!

Godmorgon! ♥

Sitter uppe i köket och väntar på att mina scones ska bli klara, fick ett sånt sug efter scones imorse men orka inte gå upp och baka runt 10 tiden så de fick vänta tills nu istället när jag har vaknat till liv. 
Nella är också med och bakar, fast vad hon bakar vet man inte riktigt jag tror inte hon vet de själv heller de är nått med kakor i iallafall? 
Jaja hade tänkt att gå ut på promenad senare men de blåser och de ser ut att börja regna vilken sekund som helst så
jag tror jag skiter i de, blir nog att jag åker till friskis ikväll istället.









Beyonce

Hej!

Åkte in till stan och pratade med CSN och jag måste säga upp de för att kunna söka de igen till våren. Typiskt.
Jaja får se hur jag löser de, hoppas jag inerligt får ett jobb nu då innan månaden är slut. 
Iallafall i stan så är de massa hästreor nu så fick med mig en rosa randig tshirt från H&M hem, köpte även beyonce´s parfym heat ruch den lukta verkligen jätte gott och billig var den också så de var ett bra köp. Sen åt vi lite mat och sen handla vi på Netto och så. Men nu ska jag ut på promenad!


25 Oktober!

Godmorgon! ♥

Ska iväg till stan snart för att prata med CSN och sen ska jag ta med Nella till Netto för att storhandla, hjälp människan har aldrig handlat på Netto :S ( vilket århundrande lever hon i?) 
Sen vet jag inte riktigt vad som händer mer idag har inget planerat vilket är skönt, så ska nog ta mig bort till friskis och svettis känner att det var ett tag sedan nu och ska verkligen ta tag i träningen igen. 

HA DE BRA!!

Melon

Hej!

Interjuven idag gick jätte bra och de var bra timlön så jag hoppas verkligen jag får detta nu och det var bra för de sträcker sig ungefär över tre månader vilket blir bra eftersom jag har planerat att börja plugga igen till våren.
Men ja efter interjuven så gick jag över till csn men dom hade stängt så får traska dit bort imorgon istället. men jag gick till Lindex istället och hitta ett par nya jeans, två nagellack och en kajal så ja där gick väl mina sista pengar, och förhoppingsvis så får jag nya imorgon. 
Men när jag kom hem fick jag lite tråkiga nyheter och jag kände inte riktigt för att vara hemma så åkte ner till stan igen och bara strosade omkring. 

Men nu är jag hemma igen och har precis lagat mig lite middag, eller middag och middag de är lite mer släng ihop allt som var kvar i kylskåpen och tillsätt ketchup och creme fraiche, bon appetit!

24 Oktober!

Godmorgon!

Vaknade för en stund sedan pigg och utvilad. Somnade gott i Nellas säng i natt efter vi hade kollat på The Exorcism of Emily Rose, vi började kolla på hannibal men den verkade så tråkig så vi bytte. och sen så somna jag gott till en shopaholic bekännelser.
Men idag ska jag få lite saker gjort som tex arbetsintervju klockan 3 och så måste jag till CSN för att prata om pengar och sen ska jag ringa till arbetsförmedlingen i stockholm för att ta reda på lite fakta och så om att jobba på kryssningar.

Men nu blir de frukost!


Outlet

Hej!

Hjälp vilka är bananerna som sätter en outlet när folk inte har några pengar då varken lönen eller csn har kommit? Hmm jaja annars fanns de massa bra saker där och jag skulle vilja köpa en D&G klocka, den är verkligen skit snygg och nu kosta den runt 1300 men men så har man ju inga pengar. Men men min klocka jag har nu är också så fin.

Efter vi hade varit där så drog vi oss mot entre och kollade runt lite i affärerna, hitta ett jätte snygg linne inne på MQ som jag ska köpa på tisdag. Men jag fick med mig ett paket hårinpackning iallafall, känner att mitt hår behöver de efter färgningen härromdagen. Ja så har dagen sett ut på ett ungefär, och nu väntar vi på att klockan ska bli åtta så vi kan gå upp och laga lite mat blev inga pannkakor imorse så äter dem nu men hallon, bananer och sirap, NAJS! 





23 Oktober!

Godmorgon! ♥♥

Vaknade upp på ett jävla humör och ville verkligen inte gå upp ur sängen. Men nu är jag på mycket bättre humör när jag fick reda på att de var en outlet på stadion nu under dagen med 80% på kläder och skor. Så ska strax gå dit bort och antagligen slösa bort mina sista pengar men ska försöka hitta ett par vinterskor iallafall (: 
Egentligen så skulle vi vara turister idag och leta rätt på "slottet" som ligger här i Malmö men shopping lät roligare än sigtsing idag.
Men nu ska jag äta lite frukost som består av pannkakor.

Ha en bra dag!

Twiday!

Imorgon ska jag nog gå och hämta ut min biljett till Twiday gud som jag kriga för att få den jävla biljetten! Men nu har jag en iallafall och de kommer bli en awesome kväll/natt. Dock kommer jag att gå själv, de kanske inte är så himla kul men orka prata när man går på bio?

Nelly.se

Idag var jag uppe tidigt för att åka till Erikshjälpen och fick med mig lite allt möjligt där ifrån, te.x kniv, skärbräda, äggkopp, dukar, fat och muggar. Så nu har de legat i diskmedel i ca 3 timmar för att få bort gammla bakterier.

När jag var hemma i trollhättan hittade jag ett par riktigt snygga pumps inne på skopunklen(?) men dock fanns de inte i min storlek, och tänkte då att jag kan lika med köpa dom i Malmö, så åkte förbi entre när jag åkte hem från erikshjälpen men tror ni inte att dom hade slutat att säljas då, så himla typsikt! Men jag gråter inte för de ( fast dom har en till skopunkten här någonstans så ska åka dit imorgon och kolla om dom finns där) för när jag kom hem så gick jag in på Nelly.se och köpte hem ett par skor! Så mitt skobegär stillades lite iallafall.

Har dessa i gult också, men dom var så himla sköna att jag beställde hem ett par rosa också (:

22 Oktober

Hej! Är nu hemma i malmö igen efter ca två veckor hemma i trollhättan. Men nu är jag redo för att ta tag i mitt liv igen och ska försöka hitta ett bra jobb! Har även fått för mig att jag ska ut på havet och jobba så ska ringa till arbetsförmedlingen på måndag och höra om de finns några kryssningsjobb under 21.

 


Mongo!

Hej! I måndags fick jag för mig att åka hem kände att de var behövligt, så jag är alltså hemma i trollhättan igen och stannar fram tills på torsdag efter begravningen, för att sedan på fredag morgon gå på arbetsintervju.
Jag brukar ju verkligen inte vara vaken vid denna tiden men Hugo kom in och väckte mig runt halv 10 för att berätta att han kokar ägg. Och sen kom mamma in och berätta att de var något fel på mongo så då piggna jag till med en gång! Han bara ligger och skakar och han kommer inte ens till köket när man öppnar kylskåpet och då vet man att något är fel, så jag chansar på att de har något med höften att göra igen. Men nu ligger han i min säng med massa filtar, så hoppas vi att han blir bättre senare! 



Lillen!



Donje

Oboy jag har sneat på livet. Har inte gjort någonting fram tills runt halv 10 då fick jag ett sånt sug efter turkis peppar så de var bara att klä på sig och ge sig ut i regnet när jag väl kom fram blöt som en katt gick jag runt där inne och hitta massa roligt typ lax 40 spänn, ni vet dom här goda dounatsen med choklad i för halva priset, billig juice och massa nudlar och gick och betala och så  men när jag kommer ut märker jag att jag har glömt mina turkisa peppar!! och i början ville dom verkligen inte släppa in mig i affären först eftersom dom stängde, men som tur var så kom de en och gick ut och då gick jag in samtidigt och nu sitter jag här med mina turkisa peppar och spelar bingo mycket effektiv dag..

banan

Hallå hallå! Min mobil dog inatt av att jag lyssnade på radion så jag vakna ungefär nu istället för halv 12, vilken banan. men men Igår ja kan väl inte påstå att de hände så mycket jag städade, kolla på film och åt jätte god mat. Ja just de ja, jag såg inga metoriter heller, jag tog med mig en chokladpuddingsask och gick upp och ställde mig på gräsmattan, men de va så satans kallt att jag inte orkade vänta så jag gick in, kände att jag lika med kan kolla på de på youtube i värmen. 
Ja idag då måste nog kolla i almenackan var de står eftersom jag har så hetsigt liv..Nä men hade nog tänkt att åka bort till lidl för att köpa lite pannkakor, chokladpudding och så och kanske jag skulle cykla bort till orkanen och leka lite i ps så att jag får mig en bra header någongång, känner att jag borde göra något vettigt under dagen? Men hanna kommer hem idag så slipper jag känna mig helt ensam känner att min mun har växt igen lite under helgen. 
Nu ska jag dricka upp mitt underbara arabkaffe och spela lite tetris för att börja dagen (:

.

Stoppa kamperna mellan björnar och hundar.


rött

Blir nog att jag klickar hem dom iallfall (:



Sirap

Godmorgon! Ja idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag funderar på om de finns någon ork att städa och ja de tror jag allt. Sen hade jag än en gång tänkt att ta mig till parken de är så här riktigt underbart höstväder ute idag och sen ikväll så ska jag nog ut på natt äventyr, jag har inte bestämt mig vart än men de sägs att kometer kommer synas på himlen ikväll så ska nog ta mig ner till havet och titta på de om jag inte blåser bort annars får jag hitta någonannans stans att filosofera. men nu ska de dammas (:

Även dom små djuren förtjänar att leva

Åh gud jag har haft världens ångest här nu ett tag, har haft en geting som har flygit omkring här ett par dagar men han har inte gjort nått så förutom att bara surra omkring. Men nu när jag skulle in på toaletten så hade han satt sig på toalettstolen, så jag hade världens problem med att få ut honom ur badrummet och tillslut lyckades jag! men så kom mitt dilemma: Skulle jag slå ihjäl honom eller skulle jag släppa ut honom så att han frös ihjäl, just bara för att jag är självisk och inte vill få ett geting stick i munnen eller i rumpen eller någon annanstans och tänkt om han skulle flyga upp till övervåningen så att hunden äter upp honom och så blir båda två lidande! Så jag hade ett tufft val, han var stor också så han har levt ett långt liv utan att skada en enda människa så varför skulle han förtjäna att dö när han inte gjort något ont? Men jag valde att släppa ut honom då kan han iallafall åka in någon annans varma hem. Och självklart efter jag hade släppt ut honom och stängt dörren var jag tvungen att öppna igen för att se om han var kvar (för mitt samvete var inte rent) men han hade flygit iväg förhoppningsvis till ett längre liv! 
Till alla där ute även dom små djuren förtjänar att leva!


Members

hej! Idag har både Nella och Hanna åkt iväg så just nu är jag helt forever alone denna helgen, hanna kommer hem igen på söndag kväll men nella kommer inte hem försen på onsdag natt! Så ja vad ska jag göra under denna tiden? Funderar på att gå till parken igen och försöka mig på att mata fåglarna, måste medge att de tar mycket mod att gå dit och mata dom ( finns inget mer skrämande är fåglar/DUVOR) men jag ska försöka, jag samlar mina brödkanter i en påse som jag ska ge dom. Hade även tänkt att åka in till stan är jätte sugen på att köpa en tjocktröja från Zara eller Monki har inte bestämt mig vilken jag tycker är snyggast än. och de värsta av allt är att jag är medlem på en rea sida eller vad man kan kalla de och dom skorna jag har gått och funderat på och verkligen vill ha men känner att jag inte vill lägga 500 spänn på dom har nu kommit in där och nu säljs dom för endast 149:- så jag känner att jag måste slå till men min plånbok verkligen skriker Nej!! Så får se hur jag gör där har 4 dagar på mig att bestämma mig. Men nu ska jag palla mig upp ur sängen för att gå och hämta lite frukost, vädret är inte de bästa idag så kommer nog vara inne och kolla på film och serier den mesta tiden. Köss (:

Kiruna

Hej. har inte haft någon tid eller lust att blogga överhuvudtaget men får väl försöka göra de nu och berätta lite om vad som har hänt. 
Jag har börjat att jobba med att sälja bingolotto vilket inte är så jätte kul men det är pengar iallafall eller inte nu är de pengar men i november, jobbar  "grattis" nu denna första månaden men de är ju så jag får ta de så länge. Men har även varit på en till anställningsinterjuv och jag hoppas verkligen att jag får de jobbet, för jag känner att där vill jag jobba och de har inget med sälj att göra utan det är att jag ska sitta i kundtjänst och då kan de vara allt från boka en flygbiljett till att hjälpa någon betala sin räkning från bredbandbolaget. Så just ni väntar jag svar från de, håller tummarna! Men tillbaka till bingolotto nu då, började där i måndags på utbildning som har vart fram tills idag och idag fick jag sätta mig och sälja och grym som man är sålde jag första bingolotten på mitt tredje samtal och ja vad ska man säga dom som jobbar där är sköna och så men de finns ju alltid ingefär tusen nackdelar.
Och ja skolan då, jag har inte hoppat av ännu ( vet inte riktigt varför) men har fått min första tenta som jag inte förstår någonting utav. Men jag hade tänkt att åka till skolan på fredag och prata lite med studievägsledaren och kolla om jag verkligen kan komma in på kurser om jag går ett program och lite sånt dära. Och så på djurens rätt sida att de finns en kurs som handlar om djur och media i samma dock är den på engelska och den är i Lund men den har ändå kommit upp bland mina första val. Har även sökt mer med djur som t.ex  djur i socialt och arbet eller något sånt hette de. så ja jag hoppas att de blir någonting där har även självklart sökt med media också. 
Så ja de var väl de som händer runt omkring just nu! Uppdater mer när jag är på bättre humör och sånt men nu ska jag sova vet inte varför men lägger en däck här när som helst så godnatt och hejdå!

Loser

Okej jag förlora jag är fortfarande inte klar men just nu sitter vi och smuttar på våran dricka och känner hur de värmer i hela kroppen, najs. Men nu är de faktiskt inte jag som är seg utan de är torktumlarn som inte vill torka mina byxor tillräckligt fort så de så. Men snart är jag klar men för nu så ska vi leka nått så de kommer ut i blodet! (:

Balkan deluxe

Hej! Det har verkligen inte funnits någon som helst ork att blogga idag. Men men har piggnat till nu så nu kör vi påt igen.
Igår så var vi ute för första gången på riktigt här i Malmö och de var väl inget att höja i granen hur dåligt som helst dom spela typ robyn och Kiss och folk klädde sig som hej kom och hjälp mig och så var det 16 åringar där inne så ja ni förstår men de va väldigt prisvärt 54 spänn för en shot var ganska soft!
Men idag så ska vi gå ut igen Nella ska ta med mig på Balkan deluxe, vilket ska bli ganska spännande för svennen i mig ( Jag säger bara tacka sylte för " blatte tiden") Och förhoppnings vis är det bättre än de igår! hon har till och med fixat så vi står på listan. Så ska starx göra mig i ordning och ska försöka bli klar först denna gången, Nella klagar alltid på mig att jag är seg och jag förstår inte varför.. Men men ha en trevlig kväll ni resten :)

!

Jag vakna av att jag ramla ur sängen..

RSS 2.0