Eva Asperlund?

Hej! kom hem för en stund sedan efter ha varit och tränat aerobic och ja jag är fortfarande lika okordinerad som jag alltid varit. Haha de va så typiskt att så fort jag satte mig på cykeln så öppnades himeln och de bara vräkte ner
så jag såg knappt vägen framför mig, kan ju säga att jag blev glad att jag inte blev påkörd ( Här nere cyklar man tydligen på vägarna, förstod först inte varför vägarna var så breda men de var för att man cyklar där också och om man cyklar på trottoaren så blir folk skit förbannade. Knäppt!) Men och så har de blivit något jätte fel med mitt kort på friskis så nu när jag tränar heter jag Eva asperlund, Ja varför inte liksom. Men har sagt till dom flera gånger men än så länge heter jag fortfarande Eva. Iallafall har precis kommit hem från Okq8 efter ha köpt en dounat och varm choklad. Haha de har alltid varit så dryck och bulle för 20 kronor men nu har dom tagit bort de men vi prata oss fram till så vi får de igen (:

första dagen

Hej! Har äntligen vaknat till liv efter lite mat och sömn men känner att jag behöver en stor kopp av mitt billiga arabkaffe för att sedan vara på topp igen! 

Men men igår då så började ju skolan! kvällen innan gick vi och la oss runt halv tre tiden så vi var ganska döda när klockan ringde vid halv 9. Men men vi hoppa på bussen till skolan och ni som känner mig vet att jag inte alltid är bäst på att passa tider och inte ens idag kunde jag komma i tid, men min ursäkt var att jag gick fel och de gjorde jag verkligen ja hamna liksom på fel byggnad så vi fick springa till den andra byggnad för att inte komma så sent. men till slut kom jag och Nellas kusin som också går samma program som jag fram till rätt sal, och eftersom vi de inte fanns stolar till oss när vi kom fick vi gå och hämta ett par så första gången vi träffa klassen konka vi runt på stolar. Men men sen fick vi sätte oss vid ett bord och presentera oss och så. och sen gick vi en lite rundtur i skolan och sen fick vi massa mat så de va en väldigt bra första dag. Men de är ju inte så att jag kommer ihåg några namn jag kommer ihåg tre namn och ett utav de är nellas kusin så de kommer nog ta ett tag att lära sig det. Men ja än så länge kan jag ju inte säga att de var bra och så men de verkar bra kan jag säga iallafall. Men våran lärare/mentor eller va han nu va han fråga en fråga som jag verkligen inte hade svar på och de va vad vill du göra varje dag dom kommande 30 åren?
men men efter vi hade slutat mötte jag upp nella och vi gick runt på stan och kollade lite vi skulle egenkligen ha varit på stadsvandring med kåren då och gjort massa lekar och så, men jag hade uppfattat fel plats så vi var utanför orkanen(skolan) klockan 3 men de va på torget klockan 3 istället så vi missa de :( Och ikväll är de maskerad som vi fick reda på igår liksom så de ska vi inte heller gå på. men imorrn ska vi nog gå på såpafotboll de ska bli grymt kul tror jag! Så ja så var min första dag (:

Kommer imorgon!

Orkar verkligen inte blogga just nu, haha så typiskt när jag faktiskti har nått att berätta, men berättar om dagen imorgon när jag är ledig, Köss på er!

Vardags rutiner..

Hej! Våran dydning gick åt pipsvängen somna runt 6 tiden och vakna runt 3 så får väl se när vi går och lägger oss ikväll men vi har laddat upp med både paranormal activity filmerna, ska bli kul och se om dom är så äckliga som folk säger. Inatt kolla vi på motorsågsmassakern kom ihåg när jag såg den första gången de va me alina! Och så kolla vi på nån annan house to the left eller nått hette den, den var väl så där. 
Ja just de jag min rummie har kommit idag också, hon heter Hanna och är 23 år och har precis kommit hem från kina där hon har pluggat kinesiska ( Om jag fattat de rätt) och hon har gjort lumpen och hennes bästa kompis bor här i Malmö de är typ de jag vet. Men men ska titta på film nu finns inget annat att göra de regnar och är jätte tråkigt väder här! De är inte så roligt att läsa att de ända jag gör är att vaknar, handlar, tränar och sen går hem och tittar på film. så skriver jag inte tills jag har något roligt att berätta så köss på er! (:

Spindeljakt!

oj hjälp, vakna nu för en liten stund sen och var tvungen att öppna fönstret för att de skulle komma in lite luft här inne och då kryper typ världens största spindel in, jag har inga problem med spindlar eller så men den här va verkligen humanges! så har haft lite spindeljakt nu på morgonen men har fortfarande inte hittat den så förhoppningsvis hittar jag den innan jag ska sova. fast hade egenkligen inte tänkt att sova inatt utan jag hade tänkt att dygna så att jag kan gå och lägga mig tidigt imorgon så jag vaknar hyfsat tidigt så jag kommer in i de rätta tiderna igen. Snart blir de till lidl för att köpa bröd, men nu först en stor kopp kaffe! (:

20110825

Hej hej! jag lever har kollat på film hela kvällen på prom night och the roommate ( varför i guds namn kollade jag på den när min rummi kommer här imorgon, kan ju säga de att i filmen så försöker hon att döda sin rummskamrat..) Iallafall och så har jag varit och tränat det var ungefär det som har hänt i mitt händelsrika dag. det har även hänt lite andra roliga saker som är roliga för mig eller vad man ska säga men inte för er höhö! Men kan säga de att bubbelbadkaret funkar och vi har grym säkerhet med ett gevär precis vid dörren.

Städat och donat!

Hej hej! Idag har jag verkligen städat hela dagen blev så trött på att de inte var mitt egna skit som låg här inne utan familjen annorlundas så nu har jag packat ner alla deras saker i en låda och tagit ner deras tavlor ( De satt likosm uppe tavlor på dom från när dom va små, weird.) Och tagit ner mamma annorlundas alla kycklingar, seriöst hur många kycklingar får de plats i ett och samma rum? räkna att de var ungefär 23 kycklingar och då räkna jag me de kycklingar som dom hade pärlat ( seriöst vem pärlar kycklingar?) Och så har jag skurat, dammat och putsat jag fick seriöst tömma vattnet tre gånger för att de va så skitigt, ja undra om dom ens hade städat innan jag kom för spindlarna bodde i stora herrgårdar om man säger så..Och jag har tagit bort en matta också och rullat under min rummies säng den va verkligen ful och fläckig. Jag undrar var herr annorunda kommer tycka om att jag har gjort om hans rum, när jag kom hit var det ungefär hans värsta mardröm när jag kom med min klädstång och ville ha den här inne så den fick åka med hem till thn igen! haha och så har jag dammsugit med en dammsugare från typ 20-talet den gick inte ens framåt och den vägde över 25 kg! Men men nu är det iallfall min skit här hemma (:

Seriöst what's up with all the birds?!


Jag mår bra!

Hej! Jag mår bra, börjar bli ganska trött på inläggen med jag har tråkigt o0ch bla bla bla. Jag älskar Malmö allt är helt underbart här nere och om bara mamma hade flyttat hit ner så hade allt vart perfekt haha. men men nu ska jag inte vara sån utan jag har fått en chans här i livet att bli något vettigt och den chansen ska jag faneme ta och göra de bästa av situationen även om jag får spendera nästan hela min vakna tid på friskis till skolan börjar men men jag mår bra iallafall och nu är de inte bara så jag säger utan nu mår jag faktiskti bra. I början var det ungefär som man var på semester och känner, nä nu räcker de nu vill jag åka hem, hade den känslan igår men inte längre har väl insett att jag ska bo här nu ett tag framåt och de kommer ett tag att vänja sig på riktigt men jag är en bra bit på vägen iallafall!
Good Feeling!

Onödigt inlägg?

Hej! vaknade runt halv ett tiden, så himla skönt att sova kände jag! Men men när jag väl hade kommit upp ur sängen så så gjorde jag pannkakor och pratade med mamma (: Sen var vi borta vi okq8 för att se om dom hade några dounats men de hade dom inte så vi gick tillbaka hem, och nu ska jag snart åka bort och träna. Fett tråkigt inlägg men de är ungefär de som har hänt och som kommer att hända idag. ja just de jag vi ska kolla på den fjärde och sista scream filmen. Men vi hörs nog senare och förhoppningsvis har jag nått roligare att berätta då (:

Mobilia

Hej hej! Har inte haft så mycket tid att skriva idag, men kan ju berätta de att min rummie inte kom idag utan hon kommer inte försen på fredag eller lördag så har ett tag till på mig att oroa mig, toppen. Men idag då eftersom vi trodde hon skulle komma så åkte vi ju till mobilia som är ett shoppingcenter som ligger här i närheten och som håller på att byggas om till skandinaviens största och de kan jag gott och väl säga att de behövs. det fanns typ inga roliga affärer de va typ h&m, lindex, indiska och MQ så dom skulle mycket väl behöva lite nytt och så. det var ju meningen att vi skulle köpa skolgrejer som almenacka och sånt men när vi gick in i en bok affär och såg att en almenacka kosta 695:- då gick vi därifrån. Men men jag kom hem med en ny tröja iallafall som jag köpte på rean för 50:- bra prisklass. Och så har vi kollat på scream 2 och 3 ikväll och imorrn blir de fyran som faktiskt är den bästa utav dom nu när jag har sett alla. 

kvällen spenderas med cuevana

Hallå hallå! var och tränade förut både simning och jympa, gött med mer träningsverk imorgon. 
Imorrn ska jag och Nella ( Har kanske inte berättat de men min rummie heter så) till mobilia/coop som ligger här i närheten och shoppa lite inför skolan och sådna saker a.k.a vi vill inte vara i vägen när den andra tjejen flyttar in och typ glo ut henne. och för en stund sedan kom hennes kompis över och då kollade vi på scream och restan av veckan har vi planerat att kolla på restan av filmerna så vi har nått att göra om kvällarna. Men ja, nu ska jag väl gå och lägga mig antar jag och om jag inte är för trött så blir de ett yoga pass tidigt imorgon (: Köss på er!

Hemlig friskis tävling?

Asså jag fattar inte vad friskis vill egenkligen har dom typ tävling bland personalen den som tar de fulaste kortet vinner nånting? För hur stor är chansen att man får tre jätte fula kort som dom här?

Första kortet jag fick, där mitt namn inte ens är rätt. Men annars är kortet för jävla roande!

Andra kortet som också äär felstavat och ungefär hej kom och hjälp mig!

Och nu de sista kortet, allt är rättstavat men kortet hallå?

 

Jaja men de är väl de som ska vara meningen att man ska vara ful på pass, körkort, legg och friskis kort.


tänk om..

Haha jag vet inte hur jag ska börja, hej jag är uttråkad börjar bli lite gammalt nu! Men iallafall hej hej! Jag mår inte så bra, jag har en jätte stor klump i magen inför morgon dagen då min nya rumskamrat kommer hit, hon skulle egenkligen ha kommit förra veckan hon me, men hon är i kina och pluggar kinesiska (??) Men jag kan verkligen inte sluta oroa mig, tänk om hon har autism ( hörde att familjen annorlunda prata om att en hade autism skulle komma hit den 22e vet inte om de är deras besök eller mina nya kamrat) tänk om hon är hippie, drogmissbrukare, fjortis, nörd, en riktig svenne som ska städa en gång i veckan och ha ärtsoppa och pannkakor varje torsdag, tänk om hon samlar på kycklingar, tänk om hon är djurplågare, tänk om hon är emo, tänk om hon är tråkig, tänk om vi inte kommer överräns, tänk om hon snarkar, tänk om hon fiser överallt, tänk om hon sover med lampan tänd, tänk om hon tycker om riktig dålig musik, tänk om hon gillar att ha tända ljus, tänk om hon gillar att sova när de är svalt, tänk om hon är en morgon människa, tänk om allt bara blir fel... 
Det är så mycket som går runt i magen och huvudet nu att allt jag bara vill göra är att spy i min överfulla papperskorg som jag inte har någon som helst aning om vart jag ska slänga skräpet dom har liksom ingen soptunna?
Oroliga hälsningar från Malmö!


Familjen annorlunda..

BAAAAAAAAJS! Så känner jag ungefär nu, håller på att bli sjuk näsan bara rinner på mig men de stoppar mig inte från att åka och träna nu ändå hellre att jag dör av att träna sjuk än att dö av uttråkhet! De är så svårt att förklara men de är ganska tråkigt här helt enkelt, de hade vart lättare om jag bodde typ i stan ensam eller så men ack nej. 
Och tydligen så bor jag med en 20årig häst här hemma jag har aldrig vart med på maken varje gång han ska ner för trappan så galopperar han ner och de låter som att hela huset så rasa samman och likadant upp och han går ner ungefär 50 ggr på en dag så de börjar bli en aning irriterande och mamman gud jätte rar kvinna MEN hon är polsk och jag trodde jag var klar med polacker men nej nej hon går här och mumlar och pratar polska med allt och alla och helst pratar hon polska på bebisspråk till hunden. Och gubben, hjälp. seriöst vi bor i källaren och han på övervåningen och när han snyter sig låter de som att han står brevid mig, han snyter sig asså så högt att de hörs ända ner i källaren! och dottern, har aldrig vart med om en drygare människa hon kollar på oss som ungefär va fan gör ni här. Ja ni kanske märker att man har en hel del tid att fundera på men de finns inte så mycket annat att göra här hemma än tänka och lyssna på vad dom gör dagarna ut och in. Men men de blir nog bättre när skolan börjar.
Nä nu ska jag cykla bort till nån ö här i närheten och träna på svettis som dom kallar de här i malmö..

Fredagskväll

Ikväll har vi vart ute och käkat på en restaurang vi har här i närheten och där träffade vi på roligt folk. Två blattar satte sig och pratade med oss och de skönatse var att han hette cheddar och först så hörde jag inte vad han sa så han svarade "ja som osten på mcdonalds." Skönast namnet! Så vi satt och prata med dem en stund men sen kom de över äckliga gubbar och prata me oss så då gick vi där ifrån och gick till okq8 för en lite efterrätt (:
Men bartendern/serviören sa att jag hade fina naglar för dom slutade likadant som tårna med olika färger och jag förstår inte varför inte fler har nagellack i olika färger så himla rart är de ju! 


Mmm...donuts

Mmmm.. to die for!



allmänt

När jag var ute och cyklade i eftermiddags så gick min karta sönder :( Den flög verkligen isär för att de blåste så mycket, man kom nästan inte framåt. och ibland undrar jag om de är kartan, vägarna eller om de bara är mitt dåliga lokalsinne som inte kommer bra överens för ibland är verkligen inte vägarna med på kartan eller så är dom med på kartan men inte på gatan så inte konstigt jag hamnar vilse!
Men men nu ikväll så hade vi egenkligen tänkt att åka ner till malmöfestivalen men de är så dåligt väder så stannar nog inne ikväll. kanske går bort till okq8 för att köpa mig en sån där go dounat igen och kanske nått mer och sen kollar på en film. Igår låg vi uppe och kollade på i am number four och beastly ganska bra filmer båda två men lite överdrivna eller vad man ska säga. Men eftersom inte tvn funkar här nere (tydligen..) så fick vi tränga ihop oss och kolla på den här minilaptopen lyckat liksom. 
Ja just de ja jag har även tvättat igår och de kunde väl ha gott bättre vi tvättade tillsammans då och hjälp gud bevare mig hon ville tvätta min vittvätt i 90 grader (!!) så där fick ja ju lugna ner henne en aning. Och nu håller jag på att tvätta min egna allra första tvätt. Jag börjar komma in i de här nu (:


Sticker ut..

Godafton! Vaknade tidigt idag och trampade iväg för att träna klockan 12 och jag får ju säga att det är som natt och dag på på hur folk klär sig när dom tränar här, jag har på mig ett par svarta långbyxor och en svart t-shirt, jag kan säga de att jag är den som inte passar in. Här tränar dom i tunikor ni vet sådna där man köper när man är utomlands med ett fjolligt spänne där fram, cykelbyxor och bara sport bh och alla går runt med handdukar som om dom skulle svättas ihjäl där inne om dom inte har en handduk med sig likosm.
Men annars är det ungefär samma hopp, skutt och spring ungefär så det är ju bra de iallafall. Men för att komma in är det värre en en flyplats jag skojar inte, man måste gå igeom två säkerhetsgrejer innan man väl får komma in och byta om! Weird.

Friskis/myrorna

Jag vet inte vad ni har gjort ikväll, men jag har iallafall spenderat min i en svettig lokal full med skåningar.
Jag har hittat till friskis och svettis! Och ja jag körde vilse på både dit och hem vägen jag var tvungen att stanna och fråga en gubbe, men de va tur att jag körde vilse för då hitta ja faktiskt rätt jag hade kollat upp ystadsgatan och var säker på att de låg där men nej nej den va på ystadsvägen istället. seriöst vem är dum huvudet och döper två gator till samma sak i samma stad? jaja jag kom dit iallafall så nu har jag fått skaffat mig ett kort där och de va verkligen inte långt typ 10 min här ifrån så de va najs.

Och de mest praktiska var att myrorna och friskis och svettis låg i samma lokal hur awesome är inte de liksom!

Färger

Ja idag har vart en aning tråkig dag, de har vart jätte fint väder men har inte riktigt var på humör för att gå ut så jag har vart inne och målat mina tånaglar i olika färger så nu är dem allmänt fina..


..

Och bara så ni vet jag tycket de va fett tråkigt att göra design till bloggen så den får se ut så här om ingen dåre vill göra den. Puss på er!

Limhamn

Där den vita ringen är har jag räknat ut att jag bor vid, oh yeah! 

Idag har vi varit på cykeltur igen ( vi har även hunnit med ett parti av Geni där jag faktiskt vann :D) , men denna gången åkte vi till limhamn centrum och man märkte direkt att man kom in i de finare område när alla man möte hade Burberry kappor och man hittade Mulberry klänningar i skyltfönstren men walla helt plötsligt kom willys från ingenstans de va lite skönt. aja iallafall så åkte vi dit för att vi hade sett på hitta.se att de fanns en second hand butik där så vi bestämde oss för att cykla dit för att den var närmast men när vi kommer dit så märker vi att det är en second hand butik för barn, FÖR BARN! psykos! 
Men de va mysigt och självklart var kartan med så vi hittade nästan direkt! Och vid middagstid så beställde vi thai mat och tog med oss och satte oss och åt vid typ en utsiktsplats till öresundsbron väldigt mysigt, förutom jävla nakenbarn som sprang runt och badade.... ( de va typ 17 grader, jag satt med en tjock tröja och jacka och frös lite grann men nej nej nej då bada dem. Jävla puckon.) Och sen så cyklade vi hem och nu ikväll så tog vi oss en promenad bort till Okq8 där vi köpte oss en förjävla go dounat med chocklad fyllning och vit nougat över.
Men nu blir det sängen, vi hörs imorgon då vi ska ut och upptäcka storstan på riktigt och våga oss in i centrum (:
Hälsningar från Malmö

Första cykelturen!

hejsan hejsan hej! Igår tog jag mig en cykleltur och de sluta självklart att jag hamna vilse, de va ju tur att jag prata me mamma samtidigt för lite vett och etiket så att jag tillslut hamna hem igen, men jag hamna på värsta stället verkligen där husen var högre än träd och bredare än jag vet inte vad och alla hus hade typ videokameror, och höga murar och grindar in till husen ungehär hej beverly hills. Men jag tog mej en lite tur ner till havet som ligger ungefär 10 min härifrån och de va jätte fint verkligen med långa vita pirer och utsikt över öresundsbron på ena sidan andra sidan va de turning torso och rakt fram så var de havet och så såg man lamporna över till danmark. Det måste jag faktiskt erkänn det är en väldigt fin stad malmö!

Malmö bo


Så det här är bilder på hur jag bor för tillfället

20110816

Åh jag hade så fint tagit kort på min mat som jag åt idag, men nu hittar jag den inte någonstans så jag tänkte beskriva min första måltid här i malmö, den bestod av någon slags köttfärs och makisar men de va ingen riktig köttfärssås utan de var klumpar med färs med ketchup och salt ungefär men men det var gott!
Iallafall vaknade runt halv 10 tiden och sen var de frukost så satte vi oss ute och har ungefär suttit där sen dess och bara varit. Men vi har även varit på lidl och biblioteket så nu har vi skaffat oss bibliotekskort och jag måste säga att dessa är mysket finare än trollhättans! 
Nu ska jag åka till ikea med min rummie och hennes kusin och sen ikväll hade jag tänkt att visa mitt fagra rum med dem allmänt fina nakensofforna! (: 
Och nej Michaela hon har inte långa tår..
Hälsningar från Malmö!

20110815

Gud, jag kommer inte riktigt ihåg senast jag var så här trött håller på att äta en skål yoghurt nu i mitt nya sovrum/hall/vardagsrum och sen ska jag boms i säng. Imorgon ska jag ut och utforska Malmö och se vad det har att erbjuda kanske hamnar på Ikea om jag har tur så jag får köpt mig en jävla tvättkorg. Men först och främst ska jag hitta alla roliga second hand butiker :D När jag kollade igenom lådorna när jag kom i eftermiddags så märkte jag att de låg en massa kartor och broschyrer om malmö så jag kommer nog att cykla omkring med en stor karta imorgon men ibland har man helt enkelt inget val. och så hade jag tänkt att ta kort på mitt rum och badrum m.m så att ni också får se hur de ser ut (: Men just nu känns allt bra eller bra och bra just nu orkar jag inte känna något annat iallafall för de är jag för trött för så godnatt!
Hälsningar från Malmö

Första dagen!

Jag tror universum säger mig något, när det är översvämningar och bilköer från göteborg ner till malmö. Jag tror det säger mig att jag verkligen inte borde åka dit.
Och igår kväll/natt så kändes de som att jag borde lyssna på universum och stanna hemma idag, men det var ändå samtidigt en väldigt pirrig känsla i magen det känns ungefär som det var en blandning mellan julafton/nationella proven. Men idag så känns det bättre de känns väldigt nervös och samtidigt kul att flytta. Så snart är det dags att packa in i bilen och dra oss. Det som känns jobbigast är att lämna alla här hemma för jag vet att jag kommer sakna dom så otroligt mycket när jag står där ensam och vilse i storstaden Malmö.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0