Badrum städning!

Hjälp vilken stjärna jag bor med, Nella står just nu inne i badrummet och städar toaletten vilket betyder spruta hela toaletten blå med medel och sen ställa sig i duschen och spruta vatten över hela toaletten och ner på golvet så just har vi vatten överallt, Soft!


Syns inte så mycket men kan säga att de är vatten ungefär överallt.

Karma!

Hej! Gud vilken lång dag, började på jobbet från 09:00 till 16:00 och sen iväg på arbetsinterjuv 17:30 till ca 18:30.
Men annars har det varit en bra dag, har varit riktigt underbart väder så idag har sommarjackan varit på antar att det var sista gången jag kunde ha den i år så fick passa på. Eller så är det så att jag uppskattar vädret mycket mer nu när jag inte ser det dagligen. Men ja imorgon blir en ännu tidigare dag för jag ska iväg till blodbussen som kommer och donera blod för första gången så de ska bli intressant! Gud min karma har blivit så bra sedan jag flytta till Malmö, jag donerar blod, jag skänker pengar till Djurens rätt och Greenpeace, jag ger pengar till uteliggare och har blivit typ kompis med den ene, jag ska börja hjälpa till på sjukhuset och jag är bara allmänt snäll helt enkelt. de bara lyser grönt om mig!

Hemma helgen!

Hej! Har inte haft tid att skriva under tiden jag har varit hemma men de har varit jätte bra! De tog lite tid med tåget ner typ 4 timmar de va lite segt men ska försöka flyga hem nästa gång. Iallafall när jag kom till Thn så tog jag bussen hem till stefan och amelie för att träffa Hugo, rasmus och hundarna. Och självklart Amelie och Stefan och så bjöd jag mamma på middag. det var torsdagen de!
-

På fredagen så gick jag ut med Mongo på en långpromenad och sen åkte jag in till stan för att möta upp malin för lunch och lite shopping, köpte en grå t-shirt, klocka, halsband, armband, örhängen, smink. En hel del helt enkelt. Och sen blev de mys kväll med mamma med tacos.
Mongo!

-
Lördagen var jag på Auktion med Pippi Långstrump som var auktionsvärd köpte ett linne och en sjal sen efter de var de kalas för hugo som fyllde tre år! han fick fiskar av oss och har vi tur så överlever dom lite längre än om jag skulle ha dom. Sen på kvällen var jag med Linn, Malin och Matilda och ja kan säga att det var en utav de roligaste laälrkvna på länge med allt från misslyckad tacos/chili con carne till street race!
-
Auktion med Pippi!


Var och matade den ensamma valpen!




Nattbus!
-

Söndag så var vi bjuden hem till mormor och morfar för att äta mat efter de blev de överby med mamma och stefan för att köpa en ny data till mig men blev ingen sen på kvällen/natten låg jag och kollade på lite nya serier.
-
Idag måndag, tåget gick 10:09 och Paulina var där och vinkade av mig men de var en seg tågresa ner till gbg men tåget ner till Malmö gick lite bättre sov de sista timmarna men vakna lite då och då av att jag låg och dregla varför dreglar man alltid när man inte ska göra de? aja men tycker det är så jobbigt att åka tåg när man inte har en bestämd plats för då är man så orolig att någon ska säga till än att man har tagit deras plats så måste man resa sig och leta rätt på en ny plats. Men nu satte jag mig vid "Djur avdelningen" Så det var jag och rottweilern som satt och dregla ikapp. Men så fort jag klev av tåget så var jag tvungen att skynda mig till en arbetsinterjuv ( Ja jag går fortfarande på dom, kanske kan komma upp något bättre) Så kom dit i mina tunga väskor och han var jätte söt han som interjuva mig, jag skulle lätt kunna ta jobbet på grund av honom haha! Men men har nu kommit hem och har beställt hem en dator som kommer i veckan och så har jag handlat och tvättat också så!

Nytt

Oj sitter här i äckelsoffan och chillar tänkte snart att gå och packa för imorgon åker jag hem oyeah! Men resten av dagen gick bra och vilket slutade i två jobb ett för bredbandsbolaget ( där jag skulle tjäna 19 000 i grundlön?) och sen de andra var ett jobb där jag typ kommer hjälpa företag med inkasso ungefär. Men jag valde faktiskt de senare just för att jag har redan gjort telefonförsäljning till privatkunder och det var inte kul eftersom man får ta så mycket skit även om lönen var jätte bra (säkert någon baktanke) så var inte arbetstiderna bra överhuvudtaget det var mellan 1-21 så det skulle ju bara sluta med att jag skulle må psykiskt dåligt och det var tonade glas överallt runt om så då skulle jag hela dagarna leva i mörker så jag valde de andra även fast lönen kanske inte var den bästa men den håller mig levande. Så jag börjar på tisdag och de ska bli väldigt kul de ligger mitt på torget och de är jätte fina lokaler och ljus och fint med lamm stenar vid ingången så de blir nog bra. Har även sökt massa kurser nu till våren. Men nu ska jag packa och så ska jag kolla på serierna som jag inte hann att se på igår och sen blir de sängen i god tid!

Slagthuset

Gud! Sitter på orkan och väntar på min introduktion som ska börja strax, har suttit här i 20 min nu och det är ungefär den tiden som har gått sedan jag satte på datorn jag har aldrig vart med om segare, om jag säger biblioteks datorerna på måg är rena superdatan jämfört med den jag sitter vid! Jag kan ju bara drömma om att komma in på facebook då tar de väl ockås 20 minuter! Men men har idag varit på två interjuver och båda gick jätte bra och jag har än så länge fått ett utav de. Så just nu har jag två jobb, ett dit jag är på väg nu, där var de ingen interjuv eller nått utan han sa att jag hade en trevlig telefon röst och sa att jag skulle komma in på introduktion idag halv 2 och så den interjuvn jag var på senast men har till ikväll på mig att bestämma mig för vilket jag vill ha så de är ju bra. och på alla jobb så är grundlönen på minst 10 000+ provision så jag har fortfarande råd att betala tillbaka mitt csn och betala hyran. Plus att jag har över så de är ju väldigt bra! (:

Jobb!

Ja just de ja satt och sökte en massa jobb igår och idag har de ringt massa folk så jag har fått ett jobb som jag ska på introduktion på imorgon och så ska jag på tre till anställnings intejuver, två imorgon och en på måndag nästa vecka. så min räkmacka har tydligen kommit fram igen så nu blir de så att jag hoppar av skolan och söker in igen till våren igen någonting med media eller om djur och vem vet kanske jag hittar ett program/ kurs lite närmare hem. problemt är bara att jag trivs så bra i malmö nu. Men vi får se vart min räkmacka tar mig!

Nelly.com

HEJ! :D Idag mår jag awesome kanske för att jag har shoppat ( ovanligt..) och jag har fått mina grejor från nelly dock var de inte kul att släppa runt på den enorma påsen som de kom i.
Men var även på erikshjälpen och köpte massa böcker har förälskat mig i Marian keyes böcker, rekomenderar starkt! och så köpte jag underlägg till vårat bord jätte fint från typ IKEA eller nått sånt. Och så köpte jag med mig lite smått och gott hem från affären för att tagga upp en serie kväll. De nya avsnitten av two and a half men och how i met your mother har kommit ut och så lite nya serier som ja ska kolla på så de blir en soft kväll!
Mina grejor från Nelly (: köpte även ett halsband men orka inte ta kort på ett vanligt halsband.



smurf

HEJ! Nej jag har varken vart och handlat eller vart ute och gått än men kvällen är ung. Tänkte berätta om min helg. I fredags var de skola från 9- 15:15 en heldag asså och kan ju berätta att de inte är vanligt så var typ död när jag kom hem. så jag la mig i äckelsoffan och kollade på de senaste avsnittet av TVD och lite nya serier som har kommit, och när jag hade kollat klart vart klockan halv nio och var då grymt uttråkad så jag fick för mig att gå på bio. Så jag gjorde mig i ordning oc tog mig ner till stan på mindre än en halvtimme de är ändå grymt av mig. tror jag aldrig har cyklat så fort. Men de värsta var ju att jag inte riktigt visste vart jag skulle ( japp hade min karta med mig men den hjälpe mig inte så mycket) men som tur var så kom bussen precis då så jag cykla efter den och hamna rätt! och kom fram lagom tills filmen skulle börja. såg apornas planet och ja den var väl bra eller blev mest arg över hela filmen, djur är inte så dumma att vi människor ska behöva ge dom någonting för att bli smartare. jaja skit samma satt nästan och grät hela filmen för hur dom blev behandlade och hur dom sköts och så, så de kanske inte var den bästa filmen för mig att se. och igår så åkte jag ner till stan för att gå in på myrorna och hitta en tröja med en apa på, sen for jag ner till limhamn för att hämta ut mitt ica studentkort oyeah kan köpa fem paket tvättmedel och fem paket sköljmedel för endast 99:- vad jag nu ska tvätta (?) Ja det var ungefär de, åt tacos på kvällen och de va så gott att jag ska äta de idag igen om klockan bara vill slå åtta. Jade var ungefär min helg (:


Shoes solves my problems!

Oj de är inte bra att vara nere, plånboken får verkligen lida för de då! Har suttit och kollat igenom allt på Nelly hela dagen och har nu beställt två par skor, två väskor och ett halsband och Japp nu mår jag så mycket bättre, vem säger att inte ett par skor kan lösa allt? Så de kommer om ca 1-3 dagar och har jag tur så får jag det innan tordag!
Jaja min dag ser ut på följande, ska ut på en promenad nu för att rensa huvudet lite och sen blir de till att handla och sen ska jag sätta mig och plugga de sista till grupp arbetet. köss hej! (:

De är min räkmacka

Jag kanske inte passar in här ända, detta kanske inte är för mig? Men ska jag verkligen ge upp men vad är de jag ska ge upp egentligen, min framtid? Min stolthet? Mitt liv? Man vet inte vad det är som kommer hända i framtiden men varför lurar jag mig själv att tro att jag vet vad som kommer hända? Jag borde svälja min stolhet och erkänna att jag har gjort fel och bara komma hem, men vad har jag att komma hem till? Jag har min familj och mina vänner som jag älskar och saknar varje dag men dom kan inte ge mig en framtid så vad har jag att komma hem till? Ska jag bli en av alla andra ungdomar som sitter hemma och klagar över att dom inte har ett jobb för att de inte finns några eller ska jag bli en misslyckad samhällsvetare?
Ibland underar jag över hur jag har hamnat här, jag var aldrig den ni trodde skulle plugga vidare de var knappt jag klarade grundskolan och kom in på en gymnasielinje så varför skulle jag då läsa vidare, varför fick jag ens för mig iden att plugga vidare jag har aldrig gillat skolan så varför vill jag så gärna fortsätta plugga, känner jag en säkerhet i skolan och är inte redo för arbetslivet, ja kanske. Kanske är de så att jag fortfarande inte vet vad jag vill bli. Men jag vet vad jag vill!
Jag hamna här utav en slump, jag sökte för att de lät kul att jobba med FN och för att utbildningen inte krävde matte b men ack vad fel jag hade, det är inte kul och jag kommer inte jobba med FN utan de jag kommer vara utbildad till samhällsvetare vad ska en samhällsvetare göra i FN och hur ska en samhällsvetare kunna rädda delfinerna i Japan?
Jag har aldrig varit en pluggis utan jag har glidit runt på min räckmacka och softat med livet och hoppats på de bästa vilket har lett till jobb och utbildning utan problem, men jag kan inte glida runt längre utan jag måste ta tag i mitt liv och göra de som känns bäst för mig och just nu känns de inte bäst att läsa detta programmet eftersom jag inte förstår någonting om vad dom pratar om och det inte var som jag hade förväntat mig, jag har gett det en chans och insett att de inte var något för mig. Men eftersom jag är fast här till januari så får jag helt enkelt försöka fortsätta glida omkring på min räkmacka. Och vem vet i vår kanske jag är ute och räddar hajarna från drukning, eller så kanske jag är i kina och hjälper pandor eller vem vet jag kanske är på nordpolen och räddar isbjörnar från utrotning, vem vet vad som kommer att hända i framtiden? Jag vet iallafall vad jag vill göra och de är att hjälpa dem som inte kan hjälpa sig själva!

banan

Hej! Sitter här i våran "äckel soffa" och softar med livet, ska snart iväg och träna känner att de va ett tag sedan nu så nu ska jag strax trampa iväg och hoppas på de bästa att inte himmlen öppnar sig. har till och med taggat med riktig mat, så idag blev de kött potatis och grönsaker, soft. Ja de var ungefär de som var händelserikt i mitt liv idag. Ja just de ja, cykla även till skolan idag tog en kvart cirka och de va jätte lätt att hitta dit så kommer nog fortsätta och cykla (:  hörs nog ikväll då kanske jag kommer ha något roligare att skriva iallafall. kösshej!

Djurens rätt

Hej igen! Idag när jag kom hem så hade jag fått ett paket från djurens rätt! Har blivit djurfadder nu när jag har en "bra" inkomst så nu skäner jag en summa varje månad och tack vare de så har jag fått en t-shirt och jag älskar den så himla skönt sov och tränings tröja! (: Men men nu ska jag hoppa in snabbt i duschen och sen ska jag sova för imorgon är de en viktig dag i skolan, så godnatt!


Somba

Bilder från dagen!


Vissa kan ju typ tro att detta är ett slott eller så men nej de är bara latinska skolan.







Netto hemma kan ju ta och slänga sig i väggen.


Gick runt i nästan hela malmö med en gigantisk tavla.



Men jag älskar min nya tavla så de var värt det, 25:- på Erikshjälpen!



Köpte även nya gardiner, så nu blev de lite finare!

köpte även en poncho idag men som ligger i tvätten nu men den va jätte fin, tjäna liksom 100 spänn på den, betala 55 för den men hade egenkligen tänkt att köpa den på gina tricot och där kostar den 145 istället så bra kap!

majs

Godmorgon på er solstålare! Jag hoppas att ni är på bättre humör än jag iallafall. För jag har ett Görannn moment, åkte ner till Limhamn som ligger ungefär 4-5 km bort för att hämta ut mina böcker och så tänkte jag handla lite och så. Men när hon på preem frågar om legg tror ni inte att jag har glömt hela plånboken hemma! Så de var ju bara att ge sig ut i stormen igen för att cykla hem och nu sitter jag här helt sönder svettig och ska snart cykla tillbaka igen för att hämta dom jävla böckerna! Soft. Men men iallt ont finns något gott får jag väl tänka, jag får luft, kondition och mjölksyra i benen..  awesome! Men men Nella har inte vaknat än men efter hon har vaknat så ska jag tvinga med henne till erikshjälpen (: Men men nu s´får jag väl åka igen annars klagar lars att jag har ställt cykeln ivägen eller nått. Köss hej!

Kaffe

Här kommer lite random bilder från helgen, Köss på er!

 

Har dammsugit med våran moderna dammsugare!



Har fått ett vykort från the one and only Sanna Burman!


Köpte mig en affisch, efterlängtad!


Haha kommer ni ihåg när jag var på spindeljakt och inte hitta den, well jag hitta den och han softa med livet!


Våra grannar hade värsta festen, dom hade verkligen disco ljus ni vet sånt där epilepsi ljus och allt!


zinga

Hejsan hoppsan! Nu är jag hemma igen efter många år och moment. För de första hitta jag inte ut från orkan så där inne var jag helt lost, jag såg utgången genom en glasvägg men jag hitta fan inte dit, krångligt ställe.. Iallafall sen skulle jag ta bussen och tänkte att jag tar den långa vägen igenom stan för att se vad som händer i stan ( bussen åkter runt ) Men nej nej han stannar efter typ 10 min och går inte längre och nästa buss går om tjugo minuter, kan även säga de att de regna. så de var ju bara att vänta på att bussen skulle komma. så jag var hemma ( Pisseblöt) cirka en timme efter de jag lämna skolan, görannn.



mask

HEJ!
Vädret här är skit eller de regnar inte tack och lov för de men de blåser som fan (välkommen till malmö)
Just nu sitter jag på orkanen ( Skolans bibliotek) som har stora fönster och vetter ut mot turning torso, havet och öresundsbron och en jävla massa andra fula byggnader men försöker att inte låtsas om dom.
Har suttit här nu ett tag tänkte att jag skulle gå hit för att se om dom har photoshop och så för att kunna få mig en desgin på bloggen. men de hade dom inte och de känns så pinsamt och resa mig upp och gå med en gång så nu sitter jag och filosoferar runt på mailen och så och försöker se viktig ut!
Tidigare idag hade vi en stor föreläsning i två timmar om den svenska politiken och de säger väl allt..
Och mina böcker har kommit idag så där ryker 700 spänn, toppen! Men men sånt man får leva med.
Har lite bilder jag tänkte lägga upp när jag kommer hem på lite allt möjligt!

Är de jag som är konstig?!

Hej hej bloggen ( Haha töntingt)!! Idag så mår jag väl lite bättre men är fortfarande lite putt. Men idag så åkte jag och nella först till ÖB och handlade lite tvättmedel, pringels och skit. Sen så gick vi över till nån stor blatte affär där allt var jätte billigt typ (eller iallafall frukt och grönt) och de värsta var när jag gick till kött avdelningen och jag såg att de låg får huvuden i disken som de normalste i världen, sen kollade jag upp och där stod de " Beställ ditt får här, vi grillar och kör hem de till dig 1500:- " Ungefär något sånt liknande. Jag var seriöst tvungen att gå därifrån, jag är ju glad att jag inte har ätit något idag än för i såfall hade de legat över oxfilen ungefär. men för nella då som är bosnie var de också de självklaraste i världen och hon tyckte att det var JAG som var konstig som inte tyckte de va normalt att de låg får där liksom. Och de ända ja kunde tänka på var när jag och Hugo var hemma hos Malin och hälsade på hennes underbara lamm och att de kunde vara en utav dom som låg där.  Jaja men men om en timme får vi äta woho och då ska jag äta couscous sallad oyeah (: ( Kommer typ vara vegetarian efter denna dag..)

Kalla mig bitterfitta om du vill...

Alltid lika kul att vakna upp till något annorluna som detta..






All våran disk i en plastpåse och en lapp över diskbänken.. K


Anledningen för att vi inte hade diskat var för att vi bestämde oss för att göra fruktsallad mitt i natten och efter vi hade ätit upp så orkade vi inte diska helt enkelt. Så nej de är inte så att vi alltid lämnar disken! Utan oftast är de så att vi diskar med en gång. 
Men jag blev fett irriterad när jag såg de här, nu är de så att vårat kylskåp står i eran tvättstuga och de är ni som har ställt dit diskmedel och borste så vad fan är problemet? Och om jag nu ska smöra en macka ska jag då gå upp till köket för att diska en jävla kniv och sen gå ner igen för att lägga den där vi har våra bestick och tallrikar och sånt bara för att ni KANSKE behöver tvätta era kläder i "vasken" en gång varannan vecka!?
Blir så trött på den här familjen nu så att jag dör, alltid ska vi vara rädda att vi har gjort något fel, visst vi ska vara tacksamma att vi bor här, bla bla bla BULLSHIT! för de här är ingen familj som borde ha folk boende här tycker jag. Ni kanske tror jag överdriver när jag säger att varje gång vi pratar med han så har han något att  klaga över, som ta ur diskmaskinen ( även fast vi inte använder den) Glöm inte lås dörren, ni får inte använda köksredskapen, ni får inte använda badet, ni får inte anväda våffelgärnet ( haha använde de en gång och så lät jag de stå framme för att de skulle svalna, och nu har dom gömt de!) nej ni får inte använda duschen på riktigt sätt ni får stå på ett speciellt sätt när ni ska duscha för annars blir de översvämning, nej ni får inte ha tänt lamporna på nätterna för de lockar till sig djur, nej ni får inte glömma att stänga dörren efter er för hunden kanske smiter, nej ni får inte slänga soporna i den soptunnan, nej ni får inte vara i köket mellan 6-8. Alltid är de något nytt han kommer med och de börjar bli så jobbigt och irriterande att jag tror jag dör!
Men de värsta av allt är att de är dottern som har satt upp detta och de är alltid hon som lämnar sin disk till oss. Vi kan vara uppe i köket och precis ätit klart och diskat klar och ni vet torkat av spisen och diskbänken och så de verkligen ser bra ut, nä då kommer hon och ställer dit sin disk och går igen och då känns de så fel att bara lämna de och gå så blir så jävla less på de. OCh att dom aldrig dammsuger de har seriöst legat i oliver på golvet i över tre veckor! Nu är de ju så att mammam inte är hemma så de kanske är därför de inte blir nått gjort här, jag saknar mamman lite hon är så himla rar och jag känner mig typ hemsk när jag skriver om dom för jag tycker verkligen om henne! Men de är resten av familjen som jag helt enkelt inte tycker om. Min aura är verkligen svart nu.

De värsta är att dom har lämnat de så här till oss idag också kul att man kommer in till kylskåpet ungefär.. Va är de för jävla stil dom kör med!!!

Jag verkligen längtar tills jag får komma hem, håller på att räkna ner dagarna, 13 dagar kvar! ♥

Chamaeleonidae

Bussguide genom Malmö 7 September 2011


 

Vill bara säga de att detta kan nog vara den töntigaste byggnaden ever! Man måste boka tid för att hälsa på någon i byggnaden, Seriöst vad tror dom att de är playboy mansion eller?

 

Zlatans hus..

 

Nått kakelbös, dom hade planerat att bygga lägenheter i väggarna, OK.


 

 

Sveriges coolaste sjukhus?

 


Soft!

Hej! Idag har vart fett chill dag, började i skolan runt 10 tiden och hade lektion till 12 sen åkte jag till triangel och hjälp de borde kallas labyrinten jag hitta inte ut därifrån de va sinnes haha! Men men efter de så hitta jag en lapp om att dom sökte blodgivare så den har jag svarat på nu och sen skulla jag posta typ 100 brev och gick runt halva malmö för att leta rätt på en jävla brevlåda, hitta en till slut på gågatan eller vad de kallas. Sen var de dags för tandläkaren och hämta ut min tand (: Dock ville dom att jag skulle betala men ack nej de skulle jag verkligen inte göra så dom skickar en räkning till trollhättan eftersom jag inte är folkbokförd här ännu, höhö! Så fu pilen!

Japan

Hej hej! här är allt bra och jag lever. har vart en ganska bra dag idag, först var jag hos tandläkaren och fick fixa en ny löstand ( min gick sönder häromdagen) sen gick jag lite på stan och strossa omkring köpte dock inget, men jag fick en kommentar om min snygga väska och ja förstår att hon tycker att den är snygg! sen fick jag svara på massa frågor som en tjej ställde till mig. Sen åkte jag hem en snabbis för att hämta tränings kläder och begav mig sen för att träna sen var de bråttom då vi skulle vara på orkan klockan 3 för átt hämta ut våra biljetter och så åkte vi busstur runt hela malmö i typ en timme och sen var bjöds de på middag najs. de var dock att man skulle vara där till 9 men vi åt och stack typ haha och nu sitter jag här med en fett god godispåse ( lidl 39 kr/kg fett värt) och ska snart gå och lägga mig för att imorrn upp tidigt för yttligare en lektion! Imorrn kommer de massa bilder från bussturen också köss på er!

oliv

Haha de finns ingen ork att skriva något vettigt. Men jag har tränat sovit och ätit. ja de var ungefär så min dag har varit. Ska ta mig en glass och gå och lägga mig och kolla på en film, köss. 

Ja just de min första lektion är i morgon också.

hup

Åh kolla igenom hårddisken och hitta dess bilder, så himla rara!

 

 

 

 

 

 


Myrslok

Hej! Somna så gott i Nellas rum inatt så vakna inte försen runt 2 tiden och då bestämde vi oss för att åka till entre för att shoppa lite, lite softsöndag helt enkelt. Förälskade mig så i min plånbok att jag var tvungen att köpa en likadan väska och jag kommer använda den som dataväska så de blir soft. Och så hittade jag en vanlig vit skjorta på cubus. Men jag får ju säga de att jag älskar shoppingen här de finns verkligen allt, men jag saknar dock pingstkyrkan second hand, men men de får väl duga med myrorna..

Perfekt datorväska från Monki 200:-
Skjorta från cubus 49:-



palagon

Har nu taggat upp för en film kväll med goa filmer! Fast vi kommer säkert inte kolla på mer än 1 film innan vi lägger en däck .


Mask

De senaste älsvärda inköpen!



Min underbara almenacka från Maxi 99:-





Har äntligen hittat ett par nya brillor från Monki 40:- (fett värt)





Åh jag älskar min nya plånbok, ska även köpa en likadan väska! Från Monki 100:-





Tröja från h&m, råkade tvätta den så att den krympte lite men dock passar den bättre nu!

Olle

Hej hej, jag håller på att lägga en däck här i soffan så ska snart gå och lägga mig i sängen och se på några filmer. De blev ingen bussutr idag de fanns helt enkelt ingen ork, utan jag och nella gick upp till köket och gjorde riktig mat ( var på tiden) Så då blev de kokos lax, potatis och sallad. var även på coop och köpte mig ögonfrans böjare, rakhyvlar och godis. Och sen följde jag med nella till okq8 ( de va längesen min homie jobbade, undra vart hon är??) och då så köpte jag mig deras otroligt goda latte och turkisk peppar känner mig i stor behov av salt! Och familjen annourlunda har typ fest här idag så dom sitter ute och röker vattenpipa ( Ibland undrar jag om dom inte har någon känsel dom är likosm fortfarande ute och badar i havet och nu sitter dom ute och chillar medans vi tar på oss
höstjackorna när vi går ut) Mamman åkte till spanien idag så dom passar väl på eller nått.
Kändes som en passande bild

KÖSS

Okej jag har inte tagit mig ut till bussen än, vet inte om jag känner för de kanske gör de imorgon istället. Men så nu vet jag inte vad jag ska göra jag funderar på att åka ner till havet och gå en promenad men de blåser så himla kallt! Men jag orkar inte sitta hemma, men allt är typ stängt så de är lite surt hade tänkt att åka till erikshjälpen men näpp de va stängt och myrorna var stängt!
Ja just de ja, jag ska nog börja jobba på röda korset och hjälpa till på sjukhuset, de ska bli väldigt kul och så ska jag nog börja som dogwalker här också till hundstallet, men jag är så rädd att jag ska bli fast i en hund och så säljer dom den. så om jag börjar där så kommer de typ sluta med att jag står där med 8 hundar och blir utkastad av familjen annourlunda.


Buss!

Hej, Idag ska jag åka buss! Jag tänkte vara en riktigt turist och se vart jag hamnar på de olika ställen så jag vet vilka bussar man kan ta hem och vart jag hamnar om jag tar den bussen och så ah you get the point, mysigt! 
Ja jag kan ju berätta de också då att de gick jätte bra att sy igår eller jättebra var en stor lögn men jag kom runt byxbenet iallafall så nu är dom inte så långa längre ! Men nu måste jag göra mig i ordning för min busstur höhö, köss hej!

Sy?


Så här ser du hemma just nu. jag sitter och kollar på tuben hur man trär en jävla symaskin. Jag fick för mig  att sy upp mina byxor som var lite för långa, men när man är darrhänd så är de ingen lätt match kan jag säga!  så nu sitter jag funderar på om jag har några säkerhetsnålar och ta upp dom på de sättet för nu är jag ganska less på att försöka få in världens tunaste tråd i världens minsta hål!




12 timmar nonstop!

Hej! här kommer ett trött inlägg från en ännu tröttare jag, har vart igång non stop sen klockan 8 imorse. Kan ju även påpeka de att jag somna runt halv fem tiden för att jag läste en bra bok, började läsa den runt två tiden och blev klar runt halv fem. aja iallafall idag har vi vart i skolan, storhandlat, åkt buss, fixat busskort, vart på banken x2, vart på siba och expert och letat efter en bra dator vilket slutade med att Nella blev 11 000 fattigare ( ha hon blev typ grymt lurad) och så har jag spelat monopol på en Ipad i ca en timme inne på siba, kom hem runt 8 tiden och ja så har min dag sett ut ungefär och nu ska jag färga håret på Nella och sen ska jag sova, så himla skönt har likosm inte skola försen på tisdag igen så tills dess blir de att chilla brett. Ah ja just de ja imorrn ska vi även ut och utforska nattlivet! (Nej mamma jag ska inte bli rånad igen)
Men men Idag hade jag faktiskt kamera med mig så tänkte lägga ut lite bilder, tycker själv att de är mycket roligare att titta på bilder än att läsa (:

Något av alla hundra torg här typ som man inte kan uttala.

World trade center, fail.


Åh våra jävlar påsar som tyo vägde ton! och min påse gick sönder så jag släpade typ runt med min lingonsylt på asfalten typ fml.


Maxi!
Åh när vi kom hem släpade på våra påsar så sa mamman att nästa gång vi ska storhandla så ska vi ringa henne så kommer hon sjävklart och hämtar oss så att vi slipper bära, så himla rar!

Framtids planer.

Hej! Kan inte riktigt sova så försöker knapra så tyst jag kan på tangenterna så att inte hanna ska vakna. Imorgon är de tillbaka till skolan som gäller klockan 9 går bussen här i från wiho ser verkligen fram emot de! Men nu när jag ändå är inne på skolan kan jag berätta att jag har bestämt mig för att stanna här i malmö i fem år istället för tre och fortsätter att plugga så att jag får en master examen. Och under termin fem så får man välja själv vad man vill läsa eller om man vill praktisera och då tänker jag läsa vidare inom media och kommunikation för att en dag få jobba i EU med media så så ser mina framtidsplaner ut idag. Men men imorgon efter skolan så ska vi skaffa oss ett busskort ( eftersom jag inte får köpa en moppe av min kära moder) för de va fett långt till skolan för att cykla. och sen efter de så ska vi åka och storhandla på maxi har till och med skrivit en inköpslista och gjort matschema för de närmsta två veckorna, hej vuxen poäng! Och jag fattar inte hur man kan vara en fattig student? Jag har räknat bort alla mina räkningar, böcker, hyra och har lagt undan tusen kronor och ändå har jag ca 3500 kvar att leva för denna månaden. Folk måste bo verkligen jätte dyrt? aja nu ska jag lägga mig och läsa min bok så att jag kan somna den närmsta timmen iallafall, köss hej!

RSS 2.0