31 December

Hejsan!

Hade tänkt att lägga upp bilder på lägenheten nu va, men så blev inte fallet eftersom min mobil och dator vägrar att samarbeta med mig. Men har precis ätit en bakpotatis med jätte god röra dock blev inte min potatis så lyckad på utsidan men den var jätte god på utsidan, glömde sticka hål på den så den blev alldeles skrynklig.

Jaja idag då inte en enda sur kund fick jag att göra med, inte för att det var så mmånga som ringde in idag pratade kanske med ett tjugotal på 8 timmar ganska soft.
imorgon kommer det nog inte vara lika lungt då det alltid är kaos första dagen i månaden.
Men nu blir de film och sova ! (:

31 December

Godmorgon!

Hade tänkt att skirva ett snabbt inlägg nu innan jag ska dra mig iväg till bussen!
Har verkligen sovit jätte dåligt inatt, ni vet den här känslan att man inte litar på att väckarklockan ska ringa så man vaknar varje timme för att se så att klockan inte är över 8. Men men den ringde så snällt så.. 

Somnade igår till breaking dawn och jag måste nog säga att än så länge är de den bästa utav alla twilight filmerna, måste nog vara en av århundrades bästa filmer. 
Nä nu ska jag springa iväg till bussen, hejs!! ♥

Nya

Hej hej ♥

Sitter just nu på min bäddmadrass som kommer föreställa mig säng en månad framåt, men den är fett skön ändå!
Har fått iordning på allt här hemma har gjort våfflor dock hade jag inte "matfett" hemma så jag hällde i kokos istället och tydligen så funka de alldeles utmärkt!
har även ducshat dock kommer de nog ta ett tag att få in tekniken då det är så stort utrymme att jag inte vet vart jag ska ta vägen. 
Men iallafall så nu är allt på plats och det är jätte fint, ska visa bilder på det imorgon för just nu är jag så trött att jag knappt vet vad jag heter, ändå så sov jag till 11 idag.. 

Ska sätta på en film nu och försöka sova, imorgon blir de upp tidigt för att jobba, ha de!

Flytt

Så där allt är ner packat och  klart nu är det bara datan kvar som ska ner i väskan, har packar ner de viktigaste i två stora väskor och så får jag komma tillbaka när mamma har kommit ner så vi kan flytta resten, så Nella bara så du vet så har jag lagt mina grejer i ditt rum, men de är lugnt de är fint ändå :) 

Ska dock tillbaka senare för att hämta lite mer grejer som sakerna i frysen och lite mer kläder ska även då be att få tillbaka min deposition och lämna nycklarna, men nu ska jag till lägenheten! 



30 December

Hejsan! 

Sitter just nu och väntar på att posten ska komma för att se om jag får mina kort! Annars får jag packa ner allt viktigt och ta resten senare. Men idag är sista dagen här i källaren, så imorgon kommer jag vakna upp i ett ljust rum! 

Ja mer har jag inte att skriva just nu, nu ska jag rensa kylskåpet :)

--


-




2012

2012

• Börja plugga Medie och kommunikationvetenskap i Malmlö
Och Critical animal studies: Animals in society, culture and the media på Lunds universitet
• Flytta till den nya lägenhetet
•bli sparsam
• Jobba
• flytta från Malmö
•Ut och resa under juni/juli/augusti
•Flytta till jönköping/göteborg
•Köpa en bil
•Investera i något vettigt
•Lära mig av mina misstag





29 December

Hejsan!

Hade skrivit ett deprimerande inlägg förut men kände att de var lika bra att radera den, idag har varit en sådan dag då jag bara har känt för att ta mitt pick och pack och bara dra hem till mamma och börja om till hösten igen. 

Men iallafall nu mår jag mycket bättre!! kom hem för jobbet för en stund sedan och sen dess har jag städat skiten ur mig, så just nu är jag dammigare än rummet vilket är ganska posetivt, imorgon får jag förhoppningsvis hyra en bil flytta över alla mina grejer sedan ska han granska rummet och walla im free! 

Anledningen till att jag inte fick flytta över mina grejer idag var för att jag inte fick hyra en bil eftersom jag inte har något via eller mastercard så förhoppningvis så får jag de imorgon eller så kommer en tjej jag jobbar med ta det på henne. 


Jag tror inte ens det var så här städat när jag flyttade in..



Åh, kommer sakna min ökända äckelsoffa!


philadelphia glass



Gud familjen annourlunda har blivit så generös och har ställt in en philadelphiaglass kaka i våran frys och då måste den ju vara till oss om den står i våran frys alltså, så jag tog en stor bit och det var såååå gott verkligen!

Inte mitt fel om dem kommer tillbaka till ett tomt fat..

28 december!

Hejsan!

Rummet ser ut som kaos verkligen har varit uppe sedan halv 10 och packat klart allt, nu återstår bara kläderna ungefär och maten i kylskåpet! Så imorgon tänkte jag hyra en bil på okq8 ( vaför jag inte hyrde där förra gången, de är typ 100 spänn billigare!) känner att jag inte kan ta bussen med all min packning utan de blir lättare att köra, vem kunde ana att jag hade så mycket skit?? 

Jag hade tänkt att gå upp och laga lite lunch, duscha och sen förhoppningsvis så har mina paket från nelly kommit ner i brevlådan så ska åka och hämta den innan jag börjar jobba kvart i 4.

Julen i bilder
















25 December

Hejsan!!

Kom hem för en liten stund sedan och just ni sitter jag och fryser ihjäl ungefär men mina goa raggsockar jag fick i julklapp värmer gott!
Funderar på att ta något varmt och dricka men alla mina te koppar har jag packat ner för att ta med mig ner till Malmö och man kan ju inte dricka te i en kaffekopp.. 
Imorgon blir de att åka ner till stan för att kriga på mellandagsrean med moder min, sedan blir de middag hos mormor och morfar och på kvällen blir de att träffa goa folk förhoppningsvis (: 

Men nu först och främst blir det sängen ♥

Nelly mellandagsrea!

Hejsan!

Sitter just nu hemma hos min bror och väntar på att pappa och c.o ska komma, vaknade runt 12 tiden och sen dess har jag suttit på Nellys mellandagsrea eftersom jag inte har någon chans att komma ut på mellandags rean iår så får jag göra de via interner och de bästa av allt är att man ska betala de i februari när jag har fått massa pengar! 









Vad jag har beställt, som förhoppningsvis väntar på mig när jag kommer hem! :)

Mopsen



MOPSEEEEN!♥

2009



Julen 2009!

full blatte

Sjukaste sitter just nu på tåget för när jag steg på så fick jag sitta brevid en dryg pilot som satt på min plast, sen hoppa han av i landskrona, så kom de på en full blatte som har suttit och pratat och flörtat med mig hela vägen till halmstad där jag står just nu och väntar på att få komma här i från. Iallafall denna killen då när han klev på så satt jag och kollade på never back down2 och han frågade om han ocks fick titta så jag gav honom ena min hörlure snäll som jag är (..) Och han har typ lutat sig mot mig och frågat om han får följa med hem med familjen och fira jul för hela hans familj är i italien och så höll han på att tjata om att jag skulle hoppa av i båstad så skulle vi ha lite kul dock vet jag inte hundra om han sa båset eller båstad men men iallafall nu när han hoppade av då så fick jag tillbaka min hörlure och tror ni inte idioten har bitit på den så att den har gått sönder!! Så nu fungerar bara ena, fett irriterande seriöst vem gör sånt?? seriöst gnaggat sönder sladden kom igen..

Haha han bjöd på en öl också och bara för att jag inte öppna och drack den med en gång så tog han tillbaka den och sa att han hade bättre nytta av den själv.
Hmm aja hoppas jag får en fortsatt lugn resa utan någon brevid mig bara jag och resten av min film!


23 december

Hejsan!

Vaknade upp på ett toppen humör idag verkligen vaknade till och med en kvart tidigare än jag skulle!
Än så länge har dagen varit bra och förhoppningsvis så kommer den fortsätta att vara de om jag nu inte har ögat mig själv. Har redan sålt iväg ett avtal så har redan tjänat mig lite slantar i provision så de är najs.

Just nu har jag rast och har varit och köpt mig typ världen godast kaffe okej kanske inte världens godaste men för mig som fortfarande dricker mitt arabkaffe så är det gudomligt gott!!
Ha de ♥

Rastlöshet på jobbet



Om man inte får samtal på jobbet på över en timme får man roa sig på annat sätt, idag fick de bli klippa sönder mina bankkort i så små bitar de bara gick!

Kreativ



I brist på julklappspapper funkar tidningspapper lika bra, gud vad jag är kreativ!

home

hejsan!

Har äntligen handlat klar min julklapp och de blev på hemköp som är de enda som är öppet efter nio på en torsdag, men ja de blir nog bra.
Har precis städat klart här hemma, känner att de blir skönare att komma hem till ett städat rum när jag väl kommer tillbaka, men nu ska jag strax börja packa så jag slipper göra de imorgon, börjar klockan 12 imorgon och jobbar fram till halv9 och sen får jag skynda mig för att hinna med tåget som går 21:08 och jag anländer i thn 02:05 wiie! 

Gud vad skönt de ska bli att komma hemm och de bästa är att jag har sittplats hela vägen så jag slipper behöva oroa mig för att någon ska ta min plats så jag ska behöva flytta på mig, så kan sova nästan hela resan hem!

Men nu ska jag packa!

22 December

Hejsan!

okej jag sov så satans gott inatt att det inte fanns någon som helst ork att gå upp klockan 10 för att åka in till stan så ska försöka röva mig iväg på lunchen och köpa en julklapp!
Men det var längesedan jag sov så gott som jag gjorde och jag ser redan fram emot inatt när jag får sova igen.

Jobbar fram till nio idag igen, inte världens roligaste kanske men de är bra ob så de är okej, och på tal om ob ska ju jobba på nyårsafton och nyårsdagen och det är grymt bra ob då att jag kommer få ca 200:-/tim och jag jobbar 8 timmar båda dagarna så de blir fett najs med 3200 för att jobba två dagar, ja kan leva med att inte fira nyår med det. Wie för dem pengarna kan jag köpa mig en soffa eller ett par nya skor!! 

Men nu är min rast över så de är back to the phone. höres!


godnatttt

Hej!

Har precis fått i mig mat, hm de är inte bra att jobba till nio varje dag..
Men har registrerat mitt busskort nu iallafall så om jag tappar de igen så är de bara att spärra de och så får jag ett nytt väldigt praktiskt.

Annars var det en väldigt bra dag på jobbet, inte så många som vanligt som skällde på mig.
Imorgon måste jag gå upp jätte tidigt har fortfarande inte köpt några julklappar, okej de finns ingen ork att skriva något vettigt så jag säger godnatt (:

21 December

Godmorogn!

Jag har en känsla av att jag borde skynda mig men de finns inte rikrigt någon ork till de, folk säger att de snöar här nere men jag vågar inte gå ut och titta för då kommer jag krypa ner under täcket igen!
Men just nu sitter jag i soffan och lyssnar på musik och chillar med livet ungefär. men måste ta bussen om en halvtimme till jobbet, idag blir de jobb från 12-21. 

Så kösshej!

Majs..



Från Nellas kylskåp, vem behöver så här mycket majs seriöst??

20 December

Hej!

Står just nu på jobbet och har rast, skulle vara ledig idag men dem ringde och frågade om jag ville jobba och jag tackar inte nej till pengar direkt, dem fråga även om jag kunde jobba resten av veckan så denna veckan jobbar jag 37 timmar istället för 20 som jag skulle ha gjort, så de är najs!

Men dagen har välk inte varit den bästa ändå först när jag och nella skulle åka in till stan så ramlade jag i trappan ja jag vet att jag är klumpig och sen gick vi runt i hela stan för att leta rätt på ungdomsmottagningen men vi hittade den inte sen så gick vi och hämtade ut mitt busskort och biljett till tåget hem.
och höjdpunkten på dagen var när jag gick i hundbajs.. och just då hade jag sagt till nella att hålla käften så stackarn våga inte skratta haha! 

men vi laga sparrissoppa och nu mår jag bra :)

19 December

Hej Hej!

Vaknade runt 11 tiden och gick till jobbet och har jobbat nu fram tills 9! 
Höjdpunkten på dagen var på lunchen när jag gick till netto och köpte den godaste avokade ever, kul liv man har!
Nu så sitter jag i soffan och äter glass, imorogn är jag ledig så ska iväg till stan och fixa min julklapp och hämta upp mitt busskort som någon raring har lämnat in! 
Funderar även på att åka till ikea igen och köpa polkagrisar, dem säljer från gränna där och det är ju verkligen de godaste som finns med citron och laktris smak! 


Ikea

Hej!

Kom precis hem ifrån Ikea och jag fick äntligen köpt mig min byrå och min gula matta! Dock var de inte så lätt som vi hade hoppats på att ta hem byrån, men jag och nella klara de efter många år och men. Lite tysnaden som uppstår när en stor byrå kommer in på bussen! 

Passade även på att köpa en dörrmatta, ljus och doftgrejer. Men nu hade jag tänkt att gå upp och göra mig lite soppa och smörgås men familjen annorlunda har gjort kaos i köket med ca tusen lussebullar!



Lätt värt 299:-


Och ni som känner mig då vet ju att jag inte är den smartaste i världen, ni vet soffan jag hade sätt på hemsidan som jag trodde bara skulle kosta 500 kronor, de va ju tur att jag inte beställde hem den då det bara var tyget och inte soffan, haha!

Julgran

Jag ska nog köpa en julgran idag också! ♥

18 December

Godmorgon!

Skulle jobba idag men jag mådde så himla dåligt när jag vaknade imorse så jag ringde in och sjukanmälde mig så somnade jag om igen, mår fortfarande lite dåligt men inte så farligt som jag gjorde i morse.

idag iallafall så måste jag en snabbis till Ikea för att köpa byrå jävlen som jag skulle köpa igår men som var slut på lagret och så ska jag köpa min jävla matta, haha ofta jag kunde glömma min matta fortfarande.
Och jag har typ inte tvättat på en vecka så jag har inte ett par rena strumpor utan jag får matcha dem själv dem rena jag har ja men de blir också fint. så måste åka och köpa tvättmedel och sköljmedel sist jag tvättade använde jag mig utav familjen annorlundas och det kändes som jag var stel som en pinne när jag tog på mig kläderna och så kan jag ju inte ha de. 
Men nu ska jag äta frukost och eftersom jag varken har mjölk, smör eller ost så får de bli havregrynnsgröt men hallonsylt!



17 December

Hejsan!

Gud vilken lång dag, vaknade runt kvart i 8 tiden och så for jag till jobbet där jag jobbade fram till kvart över tre och ja jag var nära på att börja gråta idag igen (fortfarande skäll inte på mig för att din tv inte funkar jävla bananer)
Ja efter de åkte jag fort som attan hem för att hämta pengar tur att jag hade pengar löst fast egentligen är den till depositionen men vad ska man göra när man inte har några kort? 
Men men åkte då bussen ut till Ikea (vilket är gratis fram till 30 december oyeah) och shoppade lite smått och gått där egentkligen skulle jag köpa den gula mattan efter som den var till havla priset men tror ni jag kommer därifrån med mattan?! Nä utan jag glömmer att lägga tillbaka den efter jag har rensat ut all skit jag inte skulle ha!

Men köpte en toalettborste, handduk, diskborse, lådor, badrumsmatta,tofflor draperi och så kände att idag var det baddrumet som näst in till blev klart! Haha skulle ju även köpa mig ett tv bord då så jag går och hämtar den på lagerhyllan och så men när jag sitter där på bussen märker jag åh fuck detta är inte ett bord detta är en "lagerhylla" men den blir nog bra någonstans än så länge så står den i badrummet och ja kanske den får stå kvar där. de märker vi (: 
Och jag hittade inte soffan som jag letade efter så jag får beställa den från nätet istället och få den hemkörd väldigt
praktiskt, och jag funderar på om man kan få allt på faktura för då kan jag även köpa mattjävlen nu också så jag slipper åka tillbaka till Ikea imorgon för att köpa den för om jag förstod de rätt så är det bara rea idag och imorgon.
Iallafall efter jag hade varit på Ikea så åkte jag till lägenheten och skruvade ihop min lagerhylla kände att det var lika så bra så slipper jag släppa med mig ännu mer skit här i från sen när jag väl flyttar ifrån källaren

Nu blev det ett jätte långt inlägg här idag men jag orkar inte bry mig. Nu ska jag sova iallafall! 




köpte en röd toaborste och funderar på att skaffa en gul papperskorg så att de blir lite färg, höhö!



görannn

Åh hjälp det finns ingen ork att jag har tappat bort mina bankkort, busskort, körkort och friskiskort!
Men men jag har mejlat till hittegodset och ska ringa dit imorgon och förhoppningsvis är det någon snäll själ som har lämnat in dem, de finns likosm ingen ork att behöva köpa nytt busskort när jag precis har köpt ett! 




16 December

Godmorgon! ♥♥

Sitter och lyssnar på julmusik och ska strax börja städa och packa ner allt igen!
Jag funderar på att skaffa en julgran till lägenheten så jag får lite julkänsla, värsta mys ju.
Men senare så vankas jobb från 16:15-21:15 men jag tror jag måste handla innan jag börjar jobba men de finns inte riktigt någon ork att behöva klä på sig och traska bort för att köpa bröd och mjölk. 

Men ja inte världens intressantaste dag kanske men jag har en känsla att det kommer bli en bra dag iallafall (:


Inredning








































Jag orka inte göra ett fint kollage så de fick bli så här istället, men nu kan man kan klicka på bildern så ser man vart dem kommer ifrån så mycket praktiskare  (okej de dampar sönder och det kommer inte upp samma sak men de ligger där på sidan någonstans om någon bryr sig)  Men så här kommer det ungefär se ut i mitt nya hem! 
Kanske blir en tripp till Ikea på söndag eåg att dem börjar med rea på lördag kanske kan fynda mig en soffa då!

Nycklar



Nycklarna till lägenheten! :D

Omväg

Wiie jag har en lägenhet! 

Efter jag hade skrivit på kontraktet och fått nycklarna så bestämde jag mig för att åka till Erikshjälpen och kolla vad det fanns för möbler och oboy vilken omväg jag åkte haha ni ser den röda linjen den vägen åkte jag istället för att bara gå den korta biten mellan dem två röda prickarna, så blir de lätt när man inte vet vart man är!
Men de posetiva är att jag bor jätte nära erikshjälpen, citygross, donken, friskis ja jag bor nära allt helt enkelt!



15 December

Godmorgon!

Sitter här och strirrar i kors ungefär är verkligen jätte trött ( hade en pladdrande nella hos mig inatt och de enda hon gör är att försöka ta bort satan med spott..). Ja men nu är vi uppe iallafall för att snart åka in till stan för att hämta ut pengar och sen bar det av till lägenheten för att skriva på kontraktet!  

Men ska gå och klä på mig och dricka kaffe nu, ha en bra dag! ♥

Frakt..

HEJ!

Gud vad hände med statistiken idag den är uppe på 72 besökare! 
Jaja har precis duschat och ätit mat var så hungrig när jag kom hem att det kändes som magen skulle vända sig ut och in så det blev massa mat så nu är jag mätt och belåten!

Innan jag började jobba så gick jag till posten och postade mina paket och vad jag har blicit lurad jag trodde det var billigt att skicka paket men så var ju inte fallet! Ett paket gick på över 80 spänn! så betalde över 400 spänn bara i frakt på att skicka iväg 9 paket de var ju bara löjligt! Så jag har tjänat 50 kronor på mina tradera sälj.. FAIL!



Forever alone







Haha fick dessa bilder skickade till mig av min underbara rumskamrat då hon tyckte dessa passa in på mig, jag förstår inte varför??

Oxfile

När jag skulle ta ut mitt bröd ur frysen igår kväll märkte jag att nått pucko (märk gubbe annourlunda) har lagt ner 4 kilo oxfile i våran frys (?)
Vad ska dem göra, mätta en armé eller?


14 December

Godmorgon godmorgon!

Vaknade upp på ett strålande humör, när jag gick och la mig var jag så uppspelt att jag inte kunde sova så gick och la mig på soffan och kollade på alladin istället och någon gång under tiden så somna jag så gott! Vaknade dock mitt i natten och kände att jag var nära på att ramla ur, så hamnade i sängen tillslut iallafall!

Seriöst det ända jag kan tänka på är hur jag tänker mig att det ska se ut. Jag vill att alla mina möbler ska vara vita och sen ska matta, dukar gardiner m.m. vara hur färgglada som helst eftersom det är lättare att byta ut en matta än en soffa liksom!

Iallafall har precis ätit lite frukost och tro de eller ej men idag blev det musli med bananer istället för mannagrynsgröt. Hade snart tänkt att åka in till stan för att posta alla mina paket som jag har sagt i tre dagar nu. Och så känner jag för att gå på stan och strosa nej jag ska inte köpa något utan bara strossa omkring! :)



Ungefär så här vill jag att det ska se ut!

No longer homeless

Det känns som en sten har lättat sig från bröstet på mig, klumpen i magen har försvunnit!
Jag har äntligen fått en egen lägenhet i Malmö, jag skiter i att jag kanske behöver sova på golvet den första månaden jag är inte hemlös längre!



Lucia

Woho idag är det stort lucia tåg i Malmö och det pisseregna verkligen och jag jobbar så varför jag ens tar upp det vet jag inte, men de hade vart mysigt att se på de men men jag får ta sura kunder istället de funkar det med.. 

Men iallafall eftersom det är lucia idag så har vi en dresscode på jobbet att man ska vara svartklädda med glitter i håret, varför vet jag inte jag gör som jag har blivit tillsagd och klär mig i svart och ser glad ut ungefär! 

Nä nu ska jag in i duschen tydligen så stinker jag.. 


13 December

Godmorgon! 

Jag försöker just ni chansa mig till vart tangenterna sitter och förhopningsvis så blir alla orden rätt. Nella ligger här brevid och sover så jag vågar inte tända lampan.

Men vaknade upp för ett par timmar sedan då min mamma fick för sig att ringa halv 9 (?) så ja sen dess har jag ätit mannagrynsgröt  två mackor med ost och gurka och en kopp kaffe i julmugg så ungefär samma sak som igår. Men ja idag hade jag tänkt att skicka iväg alla paket som folk har vunnit på tradera men det pisseregnar här verkligen så jag vet inte riktigt om jag känner för att gå ut, skulle inte tro de...



Hej mitt vinterland





Skitsamma att det inte snöar det är fett mysigt att gå omkring i stan ändå med alla ljus!


Räkning



haha driver dem med mig att skicka en faktura på 5 kronor

Mannagrynsgröt



Oh yeah bästa frukosten med julmuggen! Dock blev min frukost allmänt förstörd men de finns ingen ork till att ta upp de nu. Nu ska jag börja göra mig i ordning för jobbet/stan!

12 December

Godmorgon!

Ska strax bege mig upp till köket för att äta lite mannagrynsgröt wiie!
Igår fick jag sålt mina kläder på tradera eller de flesta av dem iallafall några är fortfarande kvar, nackdelen är frakten annars hade jag fått ihop ganska mycket pengar, men nu har jag fått ihop till dag på erikshjälpen och om jag pantar alla mina burkar jag har sparat ( har sparat för varje dricka jag har druckit även om jag har fått en ramlösa burk på donken så har jag tagit med mig den hem!) så har jag nog en 20a eller så och det är allt en tröja på erikshjälpen!

Jobb idag mellan 5-9 men nu frukost (:

Converse



FAIL!
Haha fick för mig att tvätta mina skor och det var väl kanske inte de smartaste jag har gjort.
Undra om man kan limma ihop dom??

Hem resa

Hejsan!

Lägenheten var helt underbar och jag hoppas verkligen jag får den!
Och när jag går i min takt ( stannar lite då och då) så kom jag till jobbet på 14 minuter. 

Nu ligger jag och Nella i soffan och kollar på par i kungar eller jag tittar, Nella har däckat igen. 
Har även bokat biljett hem, är hemma i thn 02:05 den 23e och åker tillbaka till Malmö 10:09 den 27e, hade velat stanna längre men måste jobba.

11 December

Godmorgon! ♥
Vaknade upp pigg och utvilad här för en stund sedan även fast jag kanske inte fick världens bästa sömn inatt då jag vaknade av att en full Nella låg på mitt golv (?) och mumlade att hon hade varit på lidl och letat efter mig och att hon inte hittade hem!

Ska strax hoppa in i duschen och göra mig i ordning för lägenhetsvisningen som skall ske idag. Gud jag hoppas verkligen den är bra isåfall kommer jag ta den med en gång, så släpper en del av oron iallafall. 
Sedan hade jag nog inget mer planerat idag, det händer inget speciellt i staden idag vad jag vet.
Oh jag har kommit på min julklapp också men jag vet inte riktigt hur jag hade tänkt att lösa den men kommer nog på det, jag skulle vilja ha den iallafall!

Men nä nu duschen!



Dumle pepparkaka



Har nu satt mig till rätta i soffan med Skattkammarplaneten, en kopp te och har äntligen fått tag på mina dumle med pepparkaks smak!

10 December

Idag har jag och Nellat vart och handlat, vi tog bussen in till Limhamn för att handla på Willys men de kändes inte så lönsamt när det fortfarande fick på 200 spänn men jag fick ganska mycket för det endå. Nu behöver jag inte handla på ett tag iallafall. Tro de eller ej men idag var första gången jag handlade på en vecka! 

Iallafall när vi skulle åka därifrån så smällde det en massa raketer i alla världens färger, varför vet jag inte de kan ju inte vara för att det är nobeldagen? 
Men dagen gjordes då jag såg en liten tjockismops som kom vinglande och grymtande fram. 
Imorgon blir en stor dag då jag förhoppningsvis får min första lägenhet eller jag ska åka och kolla på en lägenhet men jag har ungefär redan bestämt mig för att ta den om jag får det är en etta mitt i stan för 3200 bättre kan jag inte hitta likosm!!




check it out

Hejsan!! 
Idag kom det två tjejer som kollade på rummet.
Men dennna gången fick jag iallafall reda på det innan dem kom.. Det var ju en tjej som hade varit och kollat på rummet häromdagen när jag var på jobbet,då fick jag ett sms av Nella på morgon och sa att det var en tjej som var i mitt rum och kollade på rummet just nu. Det värsta var att han var nere klockan 12 på natten och hade tänkt att berätta de då. man bah okej?? 

Men hon tog de inte, haha inte konstigt de låg kläder överallt och tallrikar överallt med gammal mat på men han får allt skylla sig själv där att han inte sa något i sådna fall kanske jag hade städat!
Men nu hade jag städat iallafall så då skämdes jag inte så mycket när dem kom och titta. 


9 December

På jobbet igår så hade vi lite rollspel om jobbiga kunder. och vid lunch kände vi oss redo för att göra provet. och jag klara det gott och väl här får jag "grymma" resultat varför fick jag inte de när jag gick i skolan för? Nä men nu så är jag utbildad tv-supporter haha jag som fortfarande har kvar en tjocktv och vhs och nu ska jag hjälpa folk med sina platt-tv och On Demand boxar. 
Men fick stanna kvar lite längre och prata med en trevlig prick från halmstad som hade problem med sin box.
När jag väl kom hem så kom migränen smygande så har legat och spytt och har knappt kunnat röra mig hela gårkvällen/natten. Därför har det inte funnits någon ork att blogga!


Lägenheten1

Hej!
Nu ska jag skriva ett par inlägg kanske ett par dagar försent men nu är jag tillbaka iallafall
Igår morse var jag och tittade på en lägenhet innan jobbet, den var ganska fin, men väldigt liten för jag har nog inte råd att bo där själv. 










Lägenheten som jag var och tittade på, värt 4700?

7 December

Hejsan!

Bigday. NOT haha har jobbat och vart och köpt hårfärg har världens utväxt och jag vet att jag inte har råd men idag gjorde jag så att jag köpte hårfärg istället för mat, det handlar om priotera rätt!
Nä så ska fära mina ögonfransar och mitt hår nu snart ska bara ladda ner lite grejer först så att jag har något att göra senare. 
Var även tvungen att fylla på mitt busskort då det är alldeles för kallt att cykla klockan 8 på morgonen och alldeles för mörkt att cykla enssam genom en stor park ännu mer priotering, jag börjar bli vuxen! 


6 December

Hej hej Bloggen! 

Trevlig dag idag, har ungfär gått i sömnen hela dagen men börjar ungefär vakna till nu.
Men just nu sitter jag och medlyssnar så jag behöver inte anstränga eller göra något så de är soft.
Ska hämta upp mina grejer efter jag har  slutat skulle jag tro. Och jag har antagligen hittat ett hem.
Men iallafall vi hörs senare

Kösshej! ♥

Sleepwalking

HEJ!

Gjorde tabben att somna runt halv 8 tiden och vaknade runt 12 tiden med att jag såg ett orange ljus så gick upp(jag sov ungefär under tiden) och ställde mig i och stirrade ut genom glasdörren och där står nella och tar av sig jacka jag vet inte vem utav oss som blev mest chockad och jag frågor om det är morgon, ja hjälp.
Men men nu kan jag inte somna om så nu sitter vi här och filosoferar, har även mejlat några nya från blocket och förhoppningsvis så får jag iallafall ett svar! Såg att Lars Anders hade lagt ut rummet igen för uthyrning och jag funderar på om det var så att han bara väntade på att jag skulle flytta ut så att han kunde hyra ut de och tjäna dubbelt så mycket. Plus att han har höjt hyran på 100 spänn, som han inte får nog med pengar.

Men nej ska gå upp och hämta upp lite vatten ( har sagt de typ i 20 min nu).


5 December

Hej!

har verkligen inte haft tid att blogga idag, vaknade runt kvart i 7 tiden efter ca 4 timmar sömn. (Jag skyller allt på Nella då hon fick för sig att hon lukta curry och var tvungen att tvätta och troktummla sin jacka med en tennisboll så de lät i hela huset!) 
Men ja, åkte till jobbet så har suttit i en hård stol hela dagen och lyssnat om tv apparater så ni kanske förstår min trötthet just nu. Men kom hem för en stund sedan efter ha varit på banken och tagit ut en kontoutdrag för 3 månader tillbaka, oj. Men just nu ligger den längst ner i väskan och imorgon ska jag ta tag i den för just nu finns det ingen ork. Så nu blir det Pan Am och sängen!

Godnatt  ♥

länk

TRADERA
Här över är sidan till mina auktioner och hjälp det har verkligen tagit mig hela dagen att fixa, men nu är allt på plats och förhoppningsvis så får jag några slantar för de :)

hm

Haha jag tror verkligen h&m hatar mig, tro de eller ej men jag har lyckats att krympa ännu en hm tröja!
Så ja istället för en t-shirt/tunkia har det blivit en magtröja. 



Syns kanske inte så mycket men den är mycket kortare på nu än när jag köpte den, hm.

Tradera

Åh jag får ont i magen när jag tänkter på vad jag måste göra, jag ska sälja mina kläder på tradera har kommit på att jag har aldelles för många kläder som jag inte använder och som jag faktiskt kan tjäna en slant på. Funderade på att sälja några skor också men då får jag inte ont i magen utan i hjärtat istället.


4 December

Hejsan!

Funderar starkt på att åka till ÖB och köpa mig en kaffebryggare, just nu står mitt kaffe uppe i köket och på nått märkligt vis har de minskat varje gång jag öppnar burken.. Och jag skulle se min kaffekokare som en investering på 99:-! 

Men annars då? vaknade upp för en stund sedan, märker att jag har vänt på dygnet igen inte bra när jag börjar 8 imorgon. Men jag låg och kollade på Twilight breaking dawn part 1 ♥ och det är lätt den bästa filmen än! 
Gud vad ovanligt men jag har inget inplanerat idag kanske borde städa jag tror nella snear på mitt rum just nu om jag ska vara ärlig, själv tycker jag inte det är så farligt än..


Tjutande blå



Min data så sneade på livet idag, när jag hade diskat klart min disk och kom tillbaka till rummet hittade jag min dator så här tjutande och blå 
Men nu har jag installerat ett nytt virusprogram så förhoppningsvis så slipper jag se denna blåa skärm igen.. Haha estakverullah tvi tvi tvi

Matlåda

Hej!

Var så uttråkad tidigare att jag gick upp till köket och lagade massa mat, så nu har jag matlåda för en vecka framåt. Allt som allt blev de samanlagt 8 olika rätter. 
Men eftersom jag jobbar från 8-17 varje dag nästa vecka så finns de ingen ork att behöva gå upp och laga matlåda för kommande dag. plus att jag sparar pengar på att inte äta ute! 


Satt sedan och pratade med Malin från halv 10 tills nu ungefär, de va najs att få höra en go trollhätte dialekt igen då jag tydligen har gått över till uppsaladialekt..




Han som sålde på oss mobilerna sa att jag skulle kunna ta bra kort även fast jag har sådna skakiga händer, vilken bullshit tog ca 4 kort alla blev skakiga :/


3 December

tråkig dag och finns inget att skiva och tänker inte gå utanför dörren idag för de blåser och regnar så stannar kvar här hemma i mitt allmänt stökiga rum som kag inte tänker städa, jag har bäddat sängen och de räcker gott och väl. 

Har en skype dejt med malin ikväll och ja de var väl min höjdpunkt på dagen.


1 december

Hej!

Det finns ingen ork att skriva, det finns ingen ork alls så ska gå och lägga mig.
Jag ramla i trappan på jobbet idag så lägger mig och tycker synd om mig själv också.

RSS 2.0