Godaste!


De bästa med att bo nära en "blatte" butik är att dem har lite allt möjligt, typ som världens godaste choklad!


middag



Sitter och filosoferar medans Nella står i köket och laga middag :)

v


30 januari

Godmorgon godmorgon!

Vakna runt 7 tiden och jag trodde verkligen att jag skulle dö bokstavligen när jag skulle cykla iväg till jobbet de var inte bara kallt utan också jag var nära på att somna på vägen! (+ att jag var försenad och inte kom iväg till jobbet försen 07:40 så jag tog mig till jobbet på 10 min och i vanliga fall tar det ca 20 min, så de gick undan!)
Men men efter tre stora kopp kaffar så är jag på lite bättre humör men de är inte kul när det första samtalet man får är världens utskällning då blir verkligen inte resten av dagen bra. Men slutar runt 15 tiden idag så efter det ska jag ta tag i att åka och träna! Helt seriöst har inte tvarit på friskis sedan november. 

Ja mer har jag väl inte att skriva, :)

Borsta håret!

För er som känner mig vet att det inte är min största hobby att borsta håret direkt men nu kände jag att det var dax att ta tag i de när jag fastnade med headsetet i håret på jobbet! Haha det tog mig typ 5min att ta mig loss, kom och tänkta på att jag inte har borstat håret sedan julafton då är det fan inte bra asså!

Men men nu är det nytvättat och flätat :) 
Min hyresvärd var precis här så nu har vi skrivit kontrakt och lämnat deposition, så nu ska jag sätta mig och leka lite i Illustrator innan jag går och lägger mig. Håller på att göra en tröja med en mops på som mamma ska trycka på jobbet, den kommer verkligen bli awesome! ♥

29 Januari

Godmorgon!

Ja inatt har det skett yttligare ett skottdrama, jag fattar inte vad skåningarna har för problem!! 
Börjar bli ganska trött att vakna upp av nyheterna som säger att yttligare en i Rosengård har skjutis, när ska de sluta likosm? 
De värsta är att det inte alls är långt ifrån vart jag bor..
Men ska göra mig iordning nu och sen åka till jobbet, jobbar idag mellan 12-18.

28 Januari

Hejsan!

Kom hem för en stund sedan från jobbet. 
Fick reda på att jag hade jobbat 178h denna månaden (och då är inte månaden klar än) så de blir goa pengar under Februari :) 
Men men sitter just nu och pratar med mamma medans en bakpotatis snurrar omkring i micron, snart kommer min hyresvärd så ska vi skriva kontraktet och så eftersom vi inte har hunnit att göra det än.
Ja sen ska jag lägga mig i sängen och kolla klart på filmen som jag började kolla på igår som jag somnade ifrån! 

Men nu ska jag göra en röra till min potatis och kolla på postkodsmiljonären :)


köss


För mycket ko på en dag..



hmm... Alltid lika intressant att gå inne på All frukt. Men idag låg det inget fårhuvud i disken utan idag låg det seriöst en halv ko!! ( haha fjollig som jag är fick gå där ifrån till frukten för att jag fick sådna kväljningar!)



En sån här låg i disken, ja utan texten och den var hel!

Veckans shopping

Veckans shopping:



Monki 20:-



Brandworld 199:-


Malmströms Camilla 199:-



MQ 249:-


Gina Tricot 50:-


Gina tricot 100:-


Gina tricot 50:-




Shopping!

Så där nu har jag fixat mig och ska nu åka iväg ner till stan!
Först blir det myrorna, posten, (sen gågatan eller köpcenter) sen storhandla :)
Ska nog även skaffa mig ett gymkort på 24/7 eller vad det heter efttersom inte friskis är öppet när jag slutar på kvällarna och jag känner det att jag måste börja träna igen. Men shopping räknas också som träning så vi börjar där!




Bjuder på en bild på min och Nellas cheesecake som vi gjorde härromdagen!

27 Januari

Godmorgon godmorgon!


Idag är min enda lediga dag i denna vecka så den här kommer jag verkligen att va vara på. Så tog en sovmorgon och verkligen sov ut och nu sitter jag och äter frukost/brunch, samtidigt som mamma mia går i bakgrunden.

hade tänkt att cykla iväg in till stan för lite mer shopping och sen ska jag åka och storhandla och kanske till och med träna om jag hinner detta, och sist så ska jag kurra ner mig i sängen och ha filmkväll :)
Så ja dagen är allt planerad och nu ska jag böra göra mig iordning!






Blodgivning

Donerade blod igår, stolt!


Det gjorde grymt ont med nålen, seriöst den var gigantisk jag trodde den skulle vara som en vanlig nål men de var den ju inte utan den var ju runt och grejer! Men men nu är de gjort och det gick jätte bra :)

 


26 Januari

Godmorgon!

Har varit vaken sedan halv 8 och tvättat.. Var inte dirket pigg och glad när klockan ringde klockan 7 för att gå upp och tvätta, men men jag tog mig upp och nu sitter jag och väntar på att det ska bli klart och under tiden tittar jag på Mamma Mia!

Ska på utbildning runt 13-tiden idag så tror inte jag behöver sätta mig i telefonen och det är ganska skönt för känner att jag inte pallar med gammla tanter och gubbar just nu. Men men om jag ska behöva sätta mig i telefon efter utbildningen slutar jag inte försen 21, så vi håller tummarna för att jag får gå 17.
Men nu blir de massa kaffe så jag orkar med dagen :)

Vuxen

Nu har lönen äntligen kommit in och jag vill bara ut och handla nu, vem kan sova när man har massa pengar på kortet och massa att handla!?!

Har verkligen inte kunnat somna nu innan 00:00 för att se så att verkligen pengarna har kommit in rätt och och när jag ringde till banken 23:59 och det fortfarande bara var 24kronor kvar trodde jag att jag skulle börja gråta men sen när jag ringde in precis 00:00 så såg jag att allt stämde, haha men jag var tvungen att verkligen gå in på banken nu och se med mina egna ögon att pengarna verkligen fanns där.

På något sätt så kändes det som att jag växte så otroligt mycket på bara några minuter, på något vis så känner jag mig vuxen!

24 Januari

Godmorgon!

Somnade gott igår runt 1-2 tiden av ringaren i notredame, och vaknade upp lika gott nu runt 11 tiden.
Har precis varit nere och lämnat min cykel hos cykelgubben här nere eftersom någon idiot skärde sönder däcket i lördags när jag var och handla, suck. 

Men men nu ska han fixa de och så för 290:- lite dyrt men det får man väl ta ( braa att jag hade sparat undan lite pengar också) Det är fortfarande bättre än 460:- för ett busskort.. 
Nu ska jag ialllafall göra en stor frukost med ägg, gröt och smörgås :)

Haha så fail jag trodde verkligen det var den 24:e igår så jag hade ju räknat starkt med att min lön skulle ha kommit in idag men så fick jag se att det är den 24e idag istället så nu får jag ju vänta yttligare en dag så typiskt!

Entre

Hej hej!

Nella sov här inatt så vaknade för en stund sedan och sen dess har vi ätit en najs frukost, men nu är vi på väg till Entre för att kolla in rean, dock är de massa skit kvar ungefär eftersom det är halva halva rea priset men man brukar alltid hitta bra basplagg då så varför inte :) 


20 Januari

Hej!

Började jobba runt 12 tiden, var vaken sedan 10 men ändå lyckades jag komma i sista minuten!
Men det är grymt segt på försäljningen just nu jag förstår inte riktigt varför, vi i vårat team har seriöst sålt 2 avtal på två dagar annars brukar det vara 19 avtal per dag de är sjukt!
Förhoppningsvis så släpper det nästa vecka när lönen kommer och så för folk..

Men nu hade jag tänkt att laga lite matlåda tills imorgon och även ta en macka, och sen blir det sängen ♥



Smink från Malmö

Oyeah!

Har äntligen lyckas sätta lösenord på mitt trådlösa så nu kan jag lägga upp bilder igen och jag kan vara lugn att inte någon jävel tar upp allt mitt internet, tjejer kan allt! (Y)

Varför man älskar Malmös shopping:



Köpt på "marknad/loppis" där dem säljer smink till orginalpriset! 

Venus Rakhyvel, 60:-/ Annars 129:-
Maybelline foundation mousse, 50:-/ Annars 139:-
Isadora rouge, 40:- /Annars 115:-
Loreal Nagellack, 25:-/ Annars 99:-




Mamma köpte den här för endast 50:- annars kostar den 175:-

stress




Stress på jobbet härromdagen när vi hade 142 pers i kön..
De värsta är då när man hamnar med gunnar 84 som vill veta hur vädret är i Malmö..

19 Januari

Godmorgon!

Vaknade en liten stund sedan av att skatteverket ringde mig för att kolla vilken lägenhet jag bodde i de kändes ju bara så där, hade lätt kunnat sova ett par timmar till!

Men men nu är jag uppe iallafall och ska snart äta frukost och kolla på film, börjar inte jobba försen kvart i 4 idag så har gott om tid på mig att göra ungefär vad jag vill men de blir nog att ligga kvar i sängen in till de sista :)

Men nu på morgonen har jag fått ganska mycket gjort ändå, har betalat alla mina räkningar och hyra och så, så nu slipper jag tänka på de den 25e. 
Nu blir de frukost :)

18 Januari

Hej!

Ja stor dag har försökt lära mig vad ping är och än så länge kan jag inte så mycket förrutom att det är paket som skickas över internet (?)

Men men sjukaste tanten pratde jag med igår och jag har bara lust att fråga snälla magda har du glömt att ta dina medeciner igen.. hon påstod att det var någon som hade hackat sig in på hennes digitalbox och skriver saker som du har dödat din morbror du måste neka för polisen, varför råna du butiken i förrgår och massa sånt sjukt! Till slut blev hon så arg på mig när jag frågade henne att de var säkert att hon inte kollade på nyheterna att hon slängde på luren i örat på mig! Jaja det var ett rart samtal. 

Har även fått veta vad jag kommer få i lön nu den 25:e och ja vad ska man säga jag tror mitt bankkonto kommer få sig en chock haha! Nä men de känns bra att veta att jag får in en stadig summa nu när jag har flyttat till nytt och behöver soffa och bord (inget ont om min luftmadrass alltså men den passar inte riktigt in) kunna betala tillbaka mina "skulder" och betala alla räkningar. nä så om en vecka så blir de wiie! Men nu blir de macka och vänta på att min kära bror ska ringa så han kan förklara bättre med ping :)

17 Januari

Godmorgon!

Vaknade runt 11-tiden och sen dess har jag städat för fullt, jag vet inte vad det är med mig men jag har kommit fram till att jag tycker om när det är städat! hm..
Jaja idag så är det jobb från 14-21 och förhoppningsvis så är det inte lika stressigt som det var igår då vi hade ca 120 pers i kö hela tiden, då gäller det att man håller samtalen korta och bara köra pang pang på! Men det finns folk som inte förstår de där med att det finns fler i kö utan ska börja prata om vädret och vart jag sitter och försöka förklara för en ensam tant på 80 bast att jag inte har tid att prata med henne är ju nästsan som att bryta höftbenet på henne.  




16 Januari

Känner att jag har bloggat vädligt dåligt på sistonde men nu är jag redo igen, jobbade över 50 timmar förra veckan så det fanns inte riktigt någon ork att sätta på datorn när man kom hem efter jobbet. 

Men nu är det som vanligt igen med 40 timmar :) 
Så ska strax trampa iväg till jobbet, men först kommer de bli en riktig frukost med ägg och allt!



Helgen

Hejsan!

Okej nu tänkte jag berätta om min helg.

I Fredags så gjorde jag prov och klara det så nu har jag både bredband och tv support, sen hände inte så mycket mer i fredags jobbade till 21:00 så när jag gick hem var jag grymt trött då jag började jobba klockan 8:00 men iallafall cyklade hem och la mig. 

Vaknade på lördag runt 8 tiden för att sedan börja jobba klockan 9, så trampade iväg till jobbet och på lunchen sprang jag över till hm och köpte en tröja och hårfärg så än så länge har jag inte hunnit att äta något under dagen. 
Iallafall slutade vid 4 tiden och då var de fort hem då josefine skulle komma runt 5 tiden, 
Men då gjorde jag lite spagetthi och slängde i mig och sen började jag färga håret, raka benen, sminka och klä på mig och halsade ungefär en vodka redbull och sen åkte vi iväg till festen. Var där klockan 7 och därefter börja alkoholen rulla in. Om jag säger så här för 40 spänn fick jag 9 cider som var på 4.7% så ni kan ju tänka er att jag var en aning borta. Skulle åka där ifrån vid 12tiden för att gå vidare ut och dansa men när vi står och ska ta våra jackor så hittar vi inte min. Så antagligen är det någon som har tagit fel jacka eller nått. Men josefine åker vidare ut och jag stannar kvar och försöker hitta min jacka men när klockan är 1 bestämmer jag mig för att ge upp och åka hem. 
Så jag åkte hem i bara t-shirt frös ihjäl gjorde jag verkligen, men när klockan var runt tjugo i två så yrrar jag omkring på södervärn (där en massa bussar går ifrån) och kan inte hitta min buss utan min jacka. Men tills slut så kommer jag hem grymt full och vidrig och fick tag på en macka med allt på verkligen det var makrill, räkost, fetaost, vanlig ost, creme freisch. Den mackan smaka verkligen bajs haha!

Söndag. Tvättade, slängde soporna åt pizza och låg i sängen hela dagen.


Ja så här har min helg sätt ut har varit en ganska trevlig helg ändå men de lär dröja innan jag dricker igen :)

deg

Hej! 

Var i stort behov av att ha bara en ligga i sängen dag och det kommer jag fortsätta med resten av kvällen så berättar om festen och helgen imorgon, kösshej



10 Januari

Hejsan!!

Har idag jobbat från 8-17, dem ville att man skulle jobba över till 21:00 men jag kände att jag inte pallade eftersom jag jobbade så sent igår och ska upp och jobba samma tid imorgon. 

Men men idag hade vi en kändis som ringde in och kolla sin faktura, jag får ju inte säga vem eller så men det var en stor gubbe i sportens värld, så de var lite coolt ändå!
Ja men nu är Nella här och vi ska snart gå och lägga oss ( hon försöker få mig att titta på skräckfilm men de kommer inte hända!).


Bilder!

Har inte haft trådlöst internet på ett tag så har inte kunnat överföra bilder från mobilen till datan så här kommer ett par jag har tagit under tiden.

Min allmänt brända potatis


Var nere i källaren härromdagen och helt plötsligt släcks hela källaren ner och de blir kolsvart så ska jag gå och tända lampan och lampknappen ser ut så här, en aning skräckkänsla..


Hur man parkerar i Malmö


Mina nya skor som vill döda mig!



Min grymt ful/snygga väska!








Mamma och Dennis

Hejsan!

Mamma och Dennis har vart här under helgen och nu har dem åkt hem, känns lite ensamt här men Rihanna är ändå med mig!
Men ja vad har vi gjort under helgen. Städat, vart på Ikea, fått ordning här hemma, ätit falafel, vart på loppis, erikshjälpen, guide tur i Malmö, citygross, all frukt, burit, skällt. Ja vi har gjort lite allt möjligt helt enkelt!
Det var väldigt mysigt att dem kom ner, fick även bort alla mina saker från idoten.. Så de var ju också väldigt skönt. 


Bilder på lägenheten!

FÖRE

MELLAN


EFTER


FÖRE

MELLAN



EFTER


FÖRE


MELLAN


EFTER


FÖRE


MELLAN


EFTER


-------------------------------------------------------------------------------------------------












Mögel i trollhättan

Hejsan!

Bästa sättet att få tiden att gå är att göra pannkakor, så idag blev de en stor kopp kaffe och pankakor till frukost de va najs, haha bättre än soppa iallafall!

Ska snart börja göra mig i ordning hade jag tänkt mig så jag och mamma kan åka ungefär med en gång så vi hinner med allt idag som erikshjälpen och handla!

Som ni vet tappa jag ju mina kort på bussen härromdagen och jag har fortfarande inte fått tillbaka mitt ica kort så idag ringde jag och frågade vart dde var någonstans och de var ju tur att jag gjorde de eftersom de ligger i trollhättan och möglar. Då har inte dem uppdaterat min nya adress så jag hade ju kunnat sitta här ett tag utan de kortet, men nu är de på väg till Malmö iallafall.
Och så har jag även sagt upp mitt abonnemang hos halebop, jag har varit völdigt nöjd med de abonnemaget faktiskt inga problem och lagomna priser. Men så kom ju den satans tre gubben! 
Men men jag älskar min mobil så de är okej.

5 Januari

God morgon! 

Vaknade upp för en liten stund sedan har sen dess inte kunnat somna om även fast jag är hur trött som helst, men så går de när man är en som alltid drömmer på nätterna så de slutar ganska ofta att jag inte kan sova så länge hur länge jag känner för. 

Men idag så står handla, erikshjälpen, mamma och jobba på schemat jag vet inte riktigt vad jag ska göra tills dess mamma kommer om si så där 3-4 timmar men de blir nog att jag åker till maxi för att hämta ut mitt bankkort och lämnar in mitt nelly paket och bara chillar med livet ungefär.




planer

Hejsan!

Har precis fått i mig lite mat och ska snart gå och lägga mig hade jag tänkt mig, dagen rullade på som vanligt och självklart hade jag allt för sköna kunder som tex värsta blatten som sa till mig att jag inte fick vara trevlig mot honom när han är otrevlig mot mig (?) 

Jaja imorgon kommer mamma hit, dock så måste jag jobba imorgn en liten stund men sen har vi hela helgen på oss och då ska jag visa henne runt, vi ska ner till limhamn och strossa omkring, gå på loppis, gå hela gågatan, gå till möllan för att handla frukt och blommor, åka till ikea, spana in öresundsbron, äta malmös godaste falafel och massa annat mys! Vi ska även åka och flytta över resten av mina grejer och få tillbaka deposition och så (:
Men nu blir de film, Godnatt ♥

4 Januari

Hejsan!

är på ett toppen humör idag och ja varför skulle jag inte vara de solen lyser jag mår toppen, jag tycker om mitt jobb och jag har en egen lägenhet. Just nu känns allt perfekt! 

Jag har jobbat nu i en timme och jag har redan fått iväg tre avtal så de är najs med lite extra pengar där, Slutar runt 20 tiden idag ska nog jobba över om det behövs. Sen ska jag iväg och handla lite mat tills mamma kommer imorgon! :) 
Men nu ska jag fortsätta jobba och sälja fler avtal så ha de!

Avsnitt

OKej nu kommer jag verkligen inte komma upp här ifrån på ett tag då jag såg att preytty little liars, the lying game och two booke girls har kommit ut med nya avsnitt, wie!


Naajs

Hej!

Är nu hemma och har precis tagit mej ca en timme lång dusch! Här nere är det skitväder med blåst och regn och de va inte kul att cykla i faktiskt.. Så de blir ingen träning för mig idag för jag tänker verkligen inte gå ut mer idag helst ska jag inte ens röra mig från sängen mer där jag ligger just nu och lyssnar på skön musik och läser bloggar.

Kanske ska jag ta mig från sängen till köket för att hämta lite mat, men just nu finns det ingen ork så min kurrande mage får allt vänta på resten av kroppen går med på att röra sig.




3 Januari

Godmorgon godmorgon! ♥

Sov otroligt skönt inatt, har börjat vänja mig med att de låter varje gång jag vänder på mig och nu har de blivit som ett avslappnat ljud, weird iknow!

iallafall idag är det jobb till 17:00 och sen ska jag nog röva mig bort till friskis och svettis har nog inte vart där sedan i oktober! Var och hämtade min cykel igår också så nu kan jag lättare ta mig överallt och slippa passa bussar och så. Så cyklade till jobbet imorse och det tog ca 10minuter och då var det motvind så ska lätt börja cykla till jobbet varje vag istället för att gå upp tidigare och behöva stressa till bussen.


2 Januari

HEJSAN!

Ja vad ska man säga jag är helt död efter ha jobbat 9 timmar idag, och de va inga lätta kunde jag hade att göra med idag, prata med en tant som började gråta för att jag inte kunde få igång hennes kanal 10 ( Den kristna kanalen). Men de slutade med att det inte var så farligt ändå eftersom hon hade en del "avsnitt" bandade på sin vhs. Efter de samtalet kände jag för att gå hem och detta var mitt andra samtal som varade i en timme och 40 minuter, kändes så där.. 

Men men ja resten av dagen fram till lunchen pratade jag med bara folk som var födda på 30-talet och före de och ni kan ju tänka er hur tekniska dem är och försöka förklara för dem vart knappen sitter på fjärrkontrollen eller det att dem ringer in och förstår itne varför kanalerna inte funkar, och så visar de sig att boxen är avstängd..


men nu ska jag iallafall äta lite och sen ska jag sova, borde duchsa också men de finns ingen ork till de så de tar vi nån annan dag! 


nelly, vart ska ni??

Idag efter jobbet så åkte jag in till Limhamn för att hämta ut mitt nelly paket och vad jag blev besviken, för det första dem svarta skorna måste ha vairt de hemskaste skorna ever då dem skaver hur mycket som helst i hälen, skon passar jätte bra på foten men sen när det kommer till hälen gör de så ont att jag inte kan gå. Men de löser väl sig med compid. 

Sen den gröna väska den var okej men skulle inte få för mig att använda den nu till min vinterjacka utan får använda den till skinnjackan i vår. 

Och sen min rosa tröja var inte ens med utan då hade dom skickat med ett rött nattlinne i storlek 34, vad hände där likosm de va inte ens i närheten.. Och mina vita älskade skor som jag verkligen har sätt fram emot nä dem kommer i storlek 40! Så har nu mejlat kundservice och jag får till svar att jag självklart ska skicka tillbaka dem och att dem ger mig 60:- (woho toppen nelly kommer nog långt med det..)  Och jag vet att jag tog den sista storleken där på skorna eftersom de inte fanns kvar längre efter jag hade klickat hem dem och den rosa tröjan har dem tagit bort helt och hållet så om jag ens kommer få mina varor vet man aldrig, i mejlet stod det "om det finns på lagret" så skickar vi ut nytt annars kommer vi kreditera beloppet på ordern..

GÖRANNN

1 Januari

Hej!

Sitter just nu i sängen och hade tänkt att måla mina naglar och sedan gå och lägga mig och sova! 
Känner att det har varit en lång dag, somnade runt 11 tiden igår kväll och vaknade verkligen inte ens när raketerna sköts upp klokan 12 och ni vet väl alla hur blattar är med deras raketer och malmö är ju lite ökänt för sina rara blattar.. Men iallfall jag måste ha sovit väldigt tungt!

Men idag då, började jobba klockan 9 och fick inte ett samtal fram tills 11 tiden så de var grymt dött och de värsta var att jag kunde ha varit hemma och sovit. Men sen på eftermiddagen var de en aning kaos då jag hade minst 3 i kö hela tiden.
men de är ändå bättre att få samtal hela tiden än att bara sitta och dega, imorgon blir de jobb från 11-21 :)

RSS 2.0