Tetris

hmm, jag fastnade i hans prat igen. Men denna gången var det om tvättmaskinen så nej de blir inget blod givande för mig idag :/ 
Så förhoppningsvis får jag ge nästa gång dem kommer, och förhoppningsvis så får jag inte migrän under den tiden hjälp vad jag öga mig själv precis.. Jaja ska gå och borsta tänderna här nu och sen ta bussen till jobbet.

Men under väntan på att tiden ska bli halv så blir de tetris som jag snart har varvat på facebook. haha är nu uppe på rank 48 och man har varvat de på rank 50, geek jag vet!





30 November

Godmorgon godmorgon!

Sitter här i soffan och dricker kaffe medans jimmy jansson går i bakgrunden!
Ja, jag vet inte riktigt hur jag ska göra här nu om jag ska åka in till stan att lämna blod med fett hår eller ska jag duscha och inte ge blod. Ja självklart blir de det första alternatviet kom jag fram till nu medans jag skrev de, någons liv är väl för guds viktigare än mitt hår. cccc.

Jag vaknade för ca 1 timme sedan men har sedan dess suttit fast uppe i köket och pratat med lars, den gubben vet verkligen hur man håller låda! Men jag tror vi har rett ut lite grejer nu iallafall.
Men bara för de så får jag stressa som fn nu för att hinna med blod och jobb. Och förhoppningsvis så kommer min mobil idag istället så ska åka och hämta den efter jag har slutat :)


BLOD

Hallo!

Har jobbat, ätit, lämnat bilen och nu sitter jag i soffan och softar livet ungefär! 
Imorgon ska jag donera mitt blod för första gången, ser jag fram emot lite dock är jag fortfarande lite rädd för nålar men inte så farligt som jag var när jag var yngre. 
Men ja okej jag är lite uttråkad så därför fick de bli ett uttråkande inlägg också!
ska nog koka mig en kopp te, och sen blir de sängen :)

29 November

Godmorgon!

Just nu sitter en sjuk theres i sängen och har ingen som helst ork att gå upp- Vaknade upp med världens halsont som vägrar att försvinna, underbart då att jag ska använda min röst hela dagen.

Det är någon gubbe här nere just nu som inspekterar eller något sånt, men de värstaa är att jag kastade ut allt från min garderob igårkväll och jag tänkte att jag skulle ta de senare och tro de eller ej men de ligger fortfarande kvar så just nu står dom i mina kläder och fixar i ploppskåpet, toppen!

Jaja förhoppningvas så får jag min mobil idag annars ser de rätt dött ut på vad som finns att göra under dagen, de enda jag har är jobb mellan 15-20. 


Friheten med bil

Okej, de blev visst något mer att skriva ikväll. Gick tidigare ikväll och hyrde mig en bil, så nu förflyttade jag alla grejera, sen tog jag och nella oss vidare till donken i rosengård för kvällsmat, så ja nu har jag vart i rosengård också. 
Åh jag är verkligen kär i min lilla bil för ett dygn nu, den är så fin i sina oranga och blåa färger. Hm när jag har fått igång mitt liv igen med stadig lön och så så ska jag allt ta och skaffa mig en egen bil. de behöver ju inte vara någon fin bil men sjäva känslan av att ha en egen bil måste ju vara så najs. De är nästan som att ta körkort om igen, känslan när man fick sitt körkort var frihet och jag tror samma känsla kommer när man köper en bil samma frihet alltså. oj hjälp vilket flumm inlägg de blev så här på natt kvisten.
Men nu ska jag sova för om 12 timmar blir de jobb, wiie :)




Aww gose bilen! 



Tro de eller ej, men vi körde faktiskt inte så vilse här i Malmö. (följer bussvägen)

GODNATT

the chicken's is back

Hejsan!

Har nu städat och fixat här så nu ska de bara dammsugas och dammas av allt och sen är jag klar här. 
haha the chicken's is back, så ja nu blir de en natt med familjen anorlunda i rummet igen då familjefotona är uppe (vad vill dom egentkligen och hänger upp dom i detta rummet, vad tänkte dom där likosm). 
Men ja vad ska jag skriva mer, börjar bli hungrig igen så funderar på att fixa lite nudlar som ligger löst, så slipper jag ta med dem eller så sparar jag dem till lunch imorgon och äter upp mitt bröd istället. Haha jag har ju degkuddar kvar i frysen också (som var ett rent impuls köp) som jag inte vet vad jag ska äta till, Nella säger att jag ska äta creme freich till? 

Ja men de var nog allt för idag, Godnatt ♥

Hejs

Hej!

Orkar inte bege mi ut i kylan mer idag, så sover nog inte hemma inatt utan här. Jag är fett sugen på att glas vin och jag tycker inte ens om vin. 
Men har precis ätit mat de blev kött, pommes, harotic verts(?) och morötter. det var grymt gott med riktigt mat som inte var soppa, som jag har ätit i ca en veckas tid nu.

Ja och förhoppningsvis så får jag min mobil imorgon också, wiie! 
Jaja jag vet inte vad jag ska skriva så de blir bara flumm och fel just nu känner jag så jag återkommer, hejs!

28 november

Hej! 

Sitter just nu i källaren och väntar på att min tvätt ska bli klar, jag orkade inte ta med min dator hit så just nu sitter jag med Amelies lilla dator och jag förstår inte hur jag har kunnat använda den så länge, nu ser jag knappt vad de står och jag skriver fel hela tiden för tangenterna är så små!

Men hade tänkt att hyra en bil idag då, men de gick inte för de fanns inga lediga försen imorgon så jag vet inte riktigt hur jag ska göra nu, om jag ska hyra en imorgon kväll eller om jag ska hyra en imorgon bitti eller, ja ångest helt enkelt. 
Men nu ska jag packa ner alla mina grejer iallafall och börja städa så de bara är att lasta in allt imorgon och åka ungefär så då kanske jag hinner med de på morognen iallafall :) 

privatliv

Hejsan hejsan!

Gissa vad, just nu sitter jag i mitt rum med datorn med internet!
Vi har äntligen löst internet mysteriet och ja de känns hur skönt som helst att kunna göra vad som helst, haha när jag har kollat på lägenheter på blocket när hon är hemma och sitter bakom mig har jag typ vridit sönder ryggen för att hon inte skulle se vad jag gör! 

Jaja imorgon kanske jag ska jobba iallfall även fast jag var ledig och tro de eller ej men jag hoppas verkligen jag får jobba imorgon, så kul är de, hmm. Nä men om jag är ledig så ska jag hyra en bil och hämta upp resten av mina grejer så jag slipper tjatet om att jag "gratis" bor under december. Så imorgon blir de att lämna stället forever! :D 
Men nu blir de The big bang theory.
Godnatt igen :)


Kvinnans rätt till choklad

Owow! Jag är uppe ur sängen igen men jag skulle aldrig va varit de om jag inte hade vart så stans chokladsugen!
Så de var ju bara att ge sig ut i stormen och bege sig till netto för att köpa godis, kaffe, mjölk och iste. 
Men så sant och hemskt de är att kvinnor kan gå genom eld och vatten för att få choklad, när suget är där!
Men skor och choklad är allt en kvinnas rättigheter!

På aftonbladet har dom sagt att vi från skåne och halland inte ska gå ut i onödan eftersom det är en klass 3 varning, men som sagt jag behövde choklad.
Men nä nu ska jag dyka ner i sängen igen (och hoppas att inte fönstrerna blåser upp) med min choklad och titta på nästa film!


27 November

Hej/godmorgon/godkväll.

Kommer nog inte bli någon mer bloggning idag, för om jag får bestämma så kommer jag ligga resten av dagen/kvällen nerbäddad i min säng och kolla på massa filmer. Har vart ute och shoppat lite nu på morgon eller de blev några ljuslyktor, shampoo och en kaffe burk. passade även på att handla lite mat.
Men ja första advent idag också, och här har de redan förberetts med en julgran(?).

Jaja nu ska jag hoppa ner i sängen med mitt nybadade bröd, kaymak och gurka med salt på.
Godnatt :)

Iet



Pircken över i:et på en misslyckad kväll


Nelly catwalk

Ska gå och göra mig i ordning för kvällen, det börjar inte försen 23:00 men vi ska vara där runt 9  tiden och köa bara för att vi vill ha ett gratis plagg. desperata.


De regnar..

Mops fabriken



Källa

Stor dag för liten plånbok!

Hejsan bloggen!!

Började dagen på loppisen och oboy vad mycket grejer dom hade riktiga skor från H&M, Nelly och Zara för endast 20:-, smink för 25:- hygienartiklar för 10:-, datorer, gosedjur, köksartiklar, kläder, perkuer. De fanns allt!
Jag kom där i från med en väska, mascara och en mops, mopsen var ett inplusköp men den hängde där och såg så söt ut så den fick komma med. 

Iallafall efter jag hade slösat lite pengar där inne så mötte jag upp Nella för att åka på julmarknaden men vilken bullshit de va 100 spänn i inträde! driver dom eller, men utanför serverade dom glögg och pepparkakor så jag var ganska nöjd ändå, fick även klappa en ponny med juloutfit så ja de fick väl duga med den "julmarknaden" för mig.
men vi bestämde oss för att gå in på shoppingcentret som ligger brevid istället där vi åt lite och kollade runt och de slutade med att vi BÅDA kom ut med en ny mobil. Men då fick man skänka 250:- till en valfri hjälporganisation så självklart fick djurens rätt mina pengar där. så nått gott kom ut ur de. 
Och jag kanske kan komma in i 2000-talet och använda gpsn i mobilen istället för att behöva gå runt med en karta.







Åh min fina ljusstake i mitt fina fönster!


samsung




Kanske inte de bästa för ekonomin just nu..



26 November

Godmorgon!

Kunde inte somna igår utan fastnade för en serie/ film som var i två delar och den slutade runt halv 3 men de värsta var att jag somnade mellan 2 och halv 3 så jag missa ju slutet! 
Jaja jag hade tänkt att vakna runt 12 tiden och inte runt 10 tiden så nu har jag massa tid att slå ihjäl igen, men de bästa är att det är en stor loppis runt hörnet där dom säljer smink för mer än halva priset så ska tralla dit ner när jag är klar. 
Första loppet går 12:45 ( djurplågeri) och då sägs de att även julmarknaden börjar så vi ska försöka vara där runt 1 tiden. 
Så de blir en massa skoj att göra idag, men höjdpunkten är nog ikväll då vi ska på modevisning för Nelly.com.

Julmarknad

Hej!

Ska snart gå och lägga mig, rusade nyss iväg till en affär och köpte lite bröd och så.
Jag vill somna tidigt ikväll så jag är pigg tills imorgon då jag ska på julmarknad! de är hemskt hur mycket jag ser fram emot de, haha tråkigt liv man har. Nä men jag mår prima skinka!
Jobbet idag var lite segt som sagt de är inte många som ringer in en fredags kväll, men de var väldigt många som ringde runt 5 tiden då hade vi en kö på ca 100 pers och vi var två styckna som jobbade, najs.
Men ska ta och gå och lägga mig nu! 
Godnatt


25 November

Godmorgon!

Jag vaknade tack och lov inte upp klockan 9 imorse utan vaknade en mer hyfsad tid runt 11. Men orkade inte gå upp, var så skönt att ligga i sängen och titta på greys anatomy, chuck och sjunde himmlen men när stargage universe började  eller vad serien heter så då var de dags att gå in i duchen istället.
Så nu sitter jag här ny duchad och äter makrill macka. Ja har inte riktigt något inplanerat förutom jobb 16-20. Men hade tänkt att gå tillbaka till sängen igen och kolla på en film eller nått de är jätte tråkigt väder ute så de finns ingen ork att gå ut. 

Pizza och film!

Hej!

Sitter här i källaren och väntar på att min pizza ( för 7:- på ica)  ska bli klar och förhoppningsvis är den de snart för jag hungrar snart ihjäl!
Men men hade ju tänkt då att träffa på nella här nere i mörkret men hon har nog ramlat ner i en dike..

Jobbet gick bra som vanligt och jag trivs fortfarande jätte bra, men imorgon ska jag jobba själv för första gången de ska bli lite hemskt, men hur många är de som ringer in en fredags kväll egenkligen så de blir nog rätt lugnt.
Hade tänkt att sätta mig och titta på en film och sen tänkte jag fara hem och sova och förhoppningsvis vaknar jag inte 9 imorgon som jag har gjort två dagar i rad nu!



24 November

Godmorgon godmorgon!

Ska strax bege mig till banken och socialen, sen hade jag tänkt att träna runt tolv tiden men får se om jag hinner med de. Ja annars börjar jag jobba klockan 2, hade tänkt att åka till källarn efter för att kolla på de nya serierna som har kommit ut har missat lite nu, internet är så segt här att jag knappt kan ladda upp bilder. 
Men ja vi hörs senare!



Samtal 1

Skönaste samtalet fick jag idag av en arg utläning som ville beställa en fotbolls match men som jag inte kunde göra för honom då.
Iallfall efter jag hade förklarat för honom att jag inte kunde fixa den till honom så sa han till mig på hård brytning att jag skulle lära mig att prata svenska för här i sverige så pratar vi svenska och att han inte förstår mig. Och det var ju så kul att jag verkligen inte förstod knappt ett dug av vad han sa. Men de slutade med att jag var dum i huvudet och att jag tydligen hade lurat in honom i en burk. (?)
Han var jätte arg och det är hemskt att säga att han gjorde ungefär min dag!

Uggla

Hej!

Kom nyss hem från jobbet så nu sitter jag och äter lite kvällsmat, ska snart gå och lägga mig men måste vänta till gossip girl har laddat klart så jag kan ligga och kolla på de innan jag ska sova. Sitter fortfarande på golvet i vardagsrummet med en sladd in i datorn, hoppas dom hittar lösenordet  till internet snart så jag slipper sitta här och uggla mitt framför tvn. 

Imorrn blev mitt jobb pass fram flyttad så börjar 14-19 istället för 16-21, vilket är lite surt eftersom jag inte får något ob imorgon då, men eftersom en i gruppen slutar så sa hon till våran team leader att hon skulle ge ut hennes timmar till oss två som är kvar så förhoppningsvis får jag extra timmar :)

Rummet

Här är bilder på rummet!












23 November

God morgon!
Börjar inte försen halv 4 idag men ändå vaknade jag pigg och glad klockan 9 så fram tills nu har jag dödat tiden genom att vandra omkring här i området, och vart på den stora marknaden på möllevångstorget ( dom säljer massa frukt och blommor billigt där) och så har jag vart och handlat lite mjölk och så. Det finns så mycket här, de känns som man har kommit till ett annat land eftersom det är ett utlänskt område så står nästan ingenting på svenska och uteliggare ligger i varje kvarter ( det är så mycket fattigdom här, så nu förstår jag vad gubben menar när han säger att han bor i de finare området).

Men nu sitter jag i köket och dricker kaffe ska bara dricka upp sen ska jag bege mig till källaren, måste städa där innan nella kommer hem har inte diskat och så på ett tag och om hon får se de så får hon väl ♣.
Hörs ikväll (:

22 November

Hej!

Jag vet att jag skrev ett inlägg imorse men datorn dog när de höll på att laddas upp och jag ser att de inte kom upp nu iallfall vilket var lite fail. 
Men Idag då har jag varit och tränat, hämtat mer grejer (mat, kuddar och sånt) och så har jag jobbat, och jag får bara säga de att jag älskar mitt jobb, haha kanske inte världens drömjobb men jag har hur kul som helst med alla roliga kunder och så.
Men har precis fått i mig lite mat så tänkte krypa ner i sängen nu och hitta nått och titta på, de värsta är att jag inte har någon fjärrkontroll så jag kan inte byta utan jag får välja en och sen nöja mig med den, så i morse fick jag nöja mig med tvins och ja de funka de med! och ja jag vet att jag kan gå upp och byta kanal men de är inte ofta de finns någon ork för de. 
Men nu sängen, godnatt ♥

Hemma!

Hej!

Nu är jag på plats och har packat upp och så. Har även varit på promenad med hon jag bor med hon har visat mig runt och bjudit mig på mat och så, och tydligen så har vi en hiss på gården som leder direkt ner till en galleria haha hur coolt är inte de likosm! 
Jaja hade tänkt att visa hur rummet ser ut men de finns ingen ork att leta rätt på kameran. och internet funkar inte inne på mitt rum så jag kör på old style här nu och sitter på golvet med en kabel mellan datorn och modemet. Så de känns lite pinsamt att lägga upp bilder nu när hon sitter bakom mig om ni förstår.
Haha jag borde verkligen ha tagit kort när jag cyklade hit förrut de såg helt sjukt ut, jag hade en stor backpacking ryggsäck på ryggen en stor saab väska på ena styret två halvstora väskor på andra en stor sportväska i korgen och så en handväska på pakethållaren. Men jag kom fram och så dock fick jag hjälp av  två killar för att komma upp till lägenheten för de va lite svårt att få upp alla väskor + en cykel! Men men än så länge är allt jätte bra och jag ser fram emot att vakna upp till morgon ljuset :D ♥

Skepp ohoj!

Sådär nu är allt färdigt packat så nu ska jag bara själv försöka ta mig iväg på min cykel med tre stora väskor och tre små väskor haha de kommer bli svårt att cykla asså men men de ska gå, och förhoppningsvis så kommer jag lätt undan utan att gubben ser mig! 
Så ska bara packa ner datorn och sen är jag iväg, ja just de jag.. Måste stänga av alla element och stänga fönstret.. 



21 November

Hej!
Håller på att packa för fullt här hemma, och från och med fyra tiden bor jag på bangatan 5C! Men ska bara ta med de nödvändigaste dit idag för att sen till helgen hyra en bil och flytta dit resten av mina grejer (: 

Jaja dagen har varit jätte bra och jag trivs verkligen jätte bra på jobbet och det är kul och ta samtal och så men imorgon så ska vi ge oss ut i verkligheten och sitta helt själva och ta emot samtal, innan så har vi alltid suttit två och två men från och morgon så är vi forever alone. 
Men imorgon börjar jag inte försen 16:00 så de ska bli gött att få sova ut och komma iordning och så.

Men men hörs senare ikväll så får ni se mitt nya hem och så :)

Lägenhet

Hej!
Har hittat ett rum nu som var jätte fin och de var de området som inte var så jätte bra men eller jag trodde de inte var så bra men när jag kom dit så såg jag att man var tvungen att ha en tag för att komma in på gården lösenord för att komma in i trappan och nyckel så de är nog säkert! 
men men rummet var stort och ljust och jag får en egen balkong! (: 

Så jag flyttar ifrån familjen annorlunda nu den första december och de ska verkligen bli skönt att slippa gubben. Inte ens nu när jag var uppe för att säga de till honom att jag skulle flytta var han på mig att jag skulle sänka elementen, jag har lust att köra upp han och hans elementer någonstans.
Nä nu ska jag inte vara sån jag har en toppen dag och den ska inte få förstöras!




20 November

Godmorgon!

Ska strax gå och göra mig iordning för att åka in till stan för lägenhetsvisning, har två styckna idag den första jag ska till ligger väl inte i världens bästa område men de är bra hyra och man kan flytta in omgående. Den andra lägenheten ligger på gågatan så de kan ju inte bli mer centralt och det är sekelskifteslägenhet så den ser jag fram emot att se, den är lite dyrare men kommer nog vara värt de, då jag inte riskerar att bli påhoppad när jag gå hem liksom, peppar peppar.

Har en imorgon som jag ska titta på också och den ligger bara några hundra meter från där jag bor nu, och hon som ringde förstod jag inte vad hon sa så ja jag hoppas jag trivs med dessa jag ska till idag. 
Men nu blir de frukost, haha vaknade upp runt 8 tiden av att min mage kurra kanske borde äta mer än en skål nudlar!

Ha de bra ♥♥


Nudlar

Hej!

Har inte gjort några av mina planer idag utan de har mest blivit att jag har suttit inne och hållt på med annat, men imorgon blir de fullt upp ska iväg och kolla på några lägenheter och så träning. 
Resten av kvällen tänkte jag fortsätta i soffan med en film, de suger dock lite att vi inte ens har popcorn hemma, men men de blir en nyttig kväll iallafall. ( förutom nudlarna jag åt för en stund sedan).


19 November

Godmorgon!
Har varit vaken ett tag men har suttit på blocket och kollat på lägenheter den senaste timmen, orkar verkligen inte bo här nu längre. Men men vaknade väl inte upp på världens bästa humör tyvärr men ska ändra på de!
Hade tänkt att åka till erikshjälpen (Har inte varit där på jätte länge!!) och sen blir de träning och ja det är så jag har planerat än så länge, men de blir nog en lugn kväll :) 

Men nu blir de frukost!

After work

Hej!
Nu är jag hemma efter min livs första afterwork, woho. Vi var några som gick ut efter vi hade slutat för att fira att vi hade klaratt provet och så de va mysigt, så de blev en cider, tequila och någon slags pirog? 

Jaja iallafall vi fick reda på hur de hade gått på provet och så och jag var topp 3 oyeah värsta stolt blev jag för någon smartskalle är jag ju inte direkt, och han som vann då hade 84% och jag hade 82% så de va inte så långt ifrån! 
Vi fick även ta några samtal och de va ganska kul ändå så jag hoppas verkligen jag kommer trivas med detta jobbet nu, peppar peppar. 
Men men nu håller jag på att tvätta och så fort den är klart blir de sängen! Nella har åkt hem över helgen så hon kommer inte tillbaka försen på onsdag så helt ensam blir jag i helgen igen Men ska nog lyckas klara mig själv ändå, Malmö är stort och har mycket att erbjuda :)

18 November

Hej!
Har varit lite off dom senaste dagarna haha har ungefär varit jobb, hem, sova,jobb så har inte haft tid att sitta vid datorn alls nästan men nu är jag här iallafall! 
Veckan har gått så otroligt fort att de är sjukt.

Men men jag klarade provet jag hade idag så nu är jag anställd wiie (: 
Så börjar jobba på måndag, så skönt att slippa denna utbildning jag har haft i över en vecka nu!
Men men har mer tid att uppdatera när jag kommer hem iallafall eftersom jag slipper plugga en massa så vi hörs ikväll men nu vet ni att jag lever iallafall :)

Twiday

Hej!

Har precis kommit hem och ska snart gå och lägga mig är grymt trött och jag orkar inte böja mig ner för att knyta av mig skon, den ena  skon sparkade jag av mig på vägen men de tredje har jag kvar på mig, blir väl att jag somnar med den på haha!

Jaja iallafall filmen var underbar dock visste jag precis vad som skulle hända i slutet redan innan dom dätte på filmen, som blev hela 39  min försenad så dom satte på den 00:40 istället för 00:01 bara för ett par jävla fjortisar inte kan hålla tider och dom bara måste röka och kissa mellan varje pause, man bah snälla håll igen och sitt kvar idioter.
Okej berättrar mer imorgon nu ska jag sova (:

15 November

Hejsan! ♥

Är just nu på jobbet men har rast och tacka gudarna för de, är så trött eftersom jag inte kunde sova inatt.
Haha somnade runt 12-tiden efter ett par antal timmar läsande och vridande i sängen, ni vet känslan när man var liten och skulle somna dagen innan julafton ungefär så kändes de för mig inatt eftersom idag är dagen med stort D! 
Halv 3 går jag här i från för att ta mig till Netto för att köpa en stor godis påse och en stor dricka för att spendera resten av min kväll med 550 andra pers.  

kommer hem runt halv 3 i natt och ska upp och jobba igen klockan 7, kommer vara död men det kommer så vara värt de! 




14 November

Godmorgon!!

Här sitter en grymt trött theres med en ännu grymmare huvudvärk. Men men har precis ätit frukost och ska bara klä på mig för att ge mig iväg till en väldigt lång lång dag på jobbet, slutar klockan 6 idag så blir nog ingen träning efter jobbet idag känner att jag behöver sova så mycket jag kan för morgondagen. 
Men ja ni får ha en trevlig dag!

Godnatt

Hej!
Träningen gick bra, mina knän har dock börjar bråka lite men får börja smörja in dom in innan. 
Imorgon börjar en ny full späckat vecka så ska lägga mig tidigt ikväll, wiie på tisdag blir de bio från 15:30-02:30, hjälp jag kommer vara helt död på onsdag morgon men de kommer de verkligen vara värt!
Ja men de kommer inte dirket vara några roliga uppdateringar framöver, kommer mest bestå av jobb och träning.
Nu sängen (:



Outfit



Nellas dagens outfit:
Skor - Nelly
Morgonrock- Kappahl 
Jacka- ? 
Snygg rumskamrat man har nu på kvällskvisten



13 November

Godmorgon Godmorgon!

Idag är de storhandling som står på schemat, har dock inte bestämt mig om jag ska ta de på coop, lidl eller allfrukt. Men de blir nog lidl eftersom de är närmast de är så jobbigt att cykla med en massa matkassar, Jaja får se vart jag hamnar. 
Ska åka och träna senare runt halv 6 tiden, och den idioten som säger att träningsvärk försvinner när man tränar kan ju gå bajsa eller nått, har haft träningsvärk sedan onsdags! 
Men nu blir de frukost (:

Björnbröder

Hej!

Har precis kommit ur duschen och nu sitter jag och väntar på att bjönbröder ska börja (♥).
Det blev en lång dag i staden efter krigat med folk, det var verkligen fullt med folk på stan men de är ju bara vanlig helg!? Jaja fick med mig ett par leggins, läppbalsam och ett par öronmuffar med mig hem. Jag var nära att komma hem med ett par skor också men jag stod emot (Haha de är hemskt när de är en massa outlet överallt!!). 
Hittade också en ny secondhand butik dock var de myrorpriser men ska gå dit när jag har lite mer tid, hade brottom till friskis där de blev ett konditionspass, jaja nu ska jag göra lite mat innan filmen börjar.

KÖSS!

12 November

Godmorgon!♥

Så skönt att ha vänt rätt på dygnet så jag inte vaknar runt 2 tiden på en lördag, har vi tur så håller detta i sig nu!
Ja idag har jag inget inplanerat kanske ska åka och träna, men de är inte försen halv 4, men ska nog cykla in till stan för att köpa ett underställ eller ett par leggings iallafall, det är ju så satans kallt att cykla med bara jeans och min rumpa fryser! och så ska jag köpa garn så jag kan sticka mig en halsduk och så ska jag köpa raggsockar så jag kan behålla mina converse hela vintern här tänker man ekonomiskt! 
Men nä nu ska jag upp och äta frukost (:

´



Möter inte mopsen den förväntade uppmärksamheten, går den förbi utan att tappa en rynka.♥

11.11.11 K BRY

Godmorgon världen, vilken underbar dag..
Missade väckarklockan imorse så vaknade runt kvart över 7 så de var bara att slänga på sig kläder och trampa iväg.
men men jag var här i tid, dock tror jag det bara är fysiskt men psykiskt ligger jag kvar i sängen, för hjälp vad trött jag är och då har vi bara gått halva dagen. 
Men nu har vi iallafall lunch och ännu en gång blev de lax och de lär de bli i kväll också. Ska iväg och träna igen efter jobbet då blir de ren styrka och kondition i 75min får se hur de kommer gå. 
Hörs ♥

All kärlek är bra kärlek

Enligt min "utbildare" har man tydligen ingen bra blogg försen man har artiklar och sånt på bloggen (???)så här kommer en mycket seriös artikel som jag tar illa upp vid!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13914545.ab
(okej den syns inte men den ligger här iallafall)

Det är två hanpingviner som blir tvingna att efter ett års tid tillsammans flytta ifrån varandra för att vara med en hona, när det tydligen är uppenbart att dom inte gillar honor utan utan att dom är homosexuella. (Dom har aldrig visat något som helst intresse för de andra könet innan.) Dock får dom bli tillsammans igen efter dom har gjort två honor med barn. Varför inte bara låta dem vara med varandra? Alla vill inte ha barn okej okej jag vet att de är pingviner men dom har också rättigheter! 



All kärlek är bra kärlek





Jobb, träning.

Hej! 
Är nu hemma efter en lång dag, eller jag har varit hemma ett tag men slängde in tvätt i maskinen och sen gick vi upp och lagade mat med en gång idag åt jag lax med kokos, purjolök, paprika och championer så gör man de typ till en gryta den blir grymt god! Älskar kokos till lax. jaja skitsamma.. Nu ska jag iallafall in i duschen och sen blir de sängen för ännu en lång dag imorgon, jobb från 8 till fem och sen träning. 
GODNATT! :) 


10 November

Hej!
Är just nu på de nya jobbet och går igenom bredband och ja vad ska man säga haha
hade världens stress under lunchen då jag glömde den hemma så fick åka hem som en dåre för att äta, men jag hann.
men nu ska jag fortsätta denna långa dagen. efter ska jag träna på friskis och byta ut mitt kort och så!!
Kösshej ♥

-







9 november

Hej!
Det finns verkligen ork att skriva är så trött att mina ögonlock hänger nere på hakan! Men måste vara vaken minst en timme till så jag kan laga mig en maatlåda tills imorgon. 
Iallafall så har dagen gått bra dock väldigt lång känns den som missade bussen imorse så kom in med andan i halsen 07:58 så de va stressigt.
Men jag tror jag kommer trivas där, peppar peppar ta i trä. Nä men jag orkar inte skriva mer, imorgon efter jobbet så blir de träning blir najs att få de gjort samtidigt ska även fylla på mitt kort så att jag har tillgång till gym också.

Men nu godnatt! (:


brosch

Hej!
Fick gjort lite idag iallafall, först fixade vi busskort sen åkte vi till erikshjälpen där jag köpte en brosch, en mugg, en skål, stickpinnar och en tröja.(vi fick även vara med om en busskontroll för att se om folk hade betalat och det var en tjej som fick böta 800) Efter de gick vi och hämtade ut min biljett till twiday(!) köpte även en tröja på cubus, eftere blev det mat uppe på entre där man såg ut över stan. Sen gick vi till vårdcentralen så att jag fick kolla upp mina händer hon frågade mig verkligen om jag var alkolist, men hon skickade mg vidare till en annan vårdcentral som jag får besöka någongång när jag har tid. Och hon sa att det var väldigt viktigt. Men ja efter de så åkte vi hem och nu har jag gjort matlåda inför imorgon, och nu ska jag hänga upp tvätt måste även duscha har fortfarande guccamole i håret..

Men men imorgon ringer klockan 7 för en lång dag på de nya jobbet (: 
















8 November

Godmorgon ♥
Ojoj vaknade innan 12 slaget idag, stort! 
Iallafall idag har jag planerat att göra massor men om de blir av vet man ju aldrig, de tar mycket mod för att lämna källaren.. Men iallafall idag står de på kartan, köpa en farsdag present och sen skicka iväg den, köpa busskort, gå till skolan och hämta min tenta, och gå till läkarn för att kolla upp mina darriga händer, till friskis för att få ett nytt träningskort så nu får jag inte heta eva längre, gå till en utförsäljning och äta upp mina pannkakor. 
Så ser dagen ut på ett ungefär och förhoppningsvis somnar jag tidigt så jag är pigg och fräsch tills imorgon!


Donken

Åh hade planerat resten av min kväll i soffan men nej, nån idiot tvinga med mig till donken. HAr verkligen försökt få henne att äta makaroner eller nått men nej hon tvingar med mig dit, haha de finns verkligen ingen ork att klä på sig! Och jag har en fläta i håret som jag har haft i två dagar med guccamole i och hon tvingar ut mig offentligt.. 


En blomma i afrikas öken

HEj!
ja vad kan jag säga somnade till fåglarnas kvitter imorse efter jag hade fastnat framför filmen en blomma i afrikas öknen den var verkligen jätte bra och fast jag var hur trött som helst så kunde jag inte somna! 
Men iallafall imorse blev de choklad pannkakor till frukost och nu ligger vi bänkade framför tvn med en kopp tv, tortilla chip och guaccamole. 


Nytt!





♥ ♥♥



Den nya jackan

Städning

Hejsan!
Okej de blev ungefär en vändning i dörren, de slutade med att de blev storstädning, med dammning och dammsugninig jag till och med skurade soffan och oj vad mycket frächare den blev inga mer chokladfläckar och gud vet vad..
Ja sen blev de en promenad bort till lidl där jag köpte pannkakssmet, glass, choklad, juice och banansorbet glass, haha kan väl inte påstå att det var en nyttig trip!
Nu sitter jag här och tittar på en vampyrs bekännelse, allt för att tiden ska gå fortare. Hjälp jag behöver köpa sömntabletter eller något så jag kan somna i normal tid någongång.




6 November

Godmorgon godmorgon!!♥

Ska nu gå upp och äta lite frukost, ägg musli och rostat bröd! 
Nu har jag sneat på att sitta inne så tänkte åka bort till parken idag och gå runt om jag inte vänder i dörren och går och lägger mig under täcket igen. De har ju blivit satans kallt, men de värsta är att snart kommer snön! 


Hallon/lakrits


5 November

Hej! 
Igår kväll var de planerat att vi skulle kolla på en skräckfilm, men Nella somna så fort hon la sig ner och jag ville inte sitta och titta på den själv så de sluta med att jag satt och lipa åt marley and me. 
Vaknade imorse runt 11 tiden men de fanns ingen som helst ork att gå upp då så la mig igen och vaknade upp runt 1 tiden. 
Igår gick jag ju upp runt 10 tiden och de kändes som världens längsta dag, när klockan var 5 så trodde jag den var 8, så jag förstår inte vad folk gör hela dagarna när dom går upp så tidigt? 
Ja iallafall idag har vi vart på emmanus där jag köpte en vinterjacka! Haha när jag stod inne i omklädningsrummet så ramla hela skynket ner så där stod jag, tydligen så kan man inte hänga tunga jackor på stången.. 

Nu ska jag sätta mig och kolla på greys anatomy och sen bilr de pappa på burk! 



Whale wars

Hej
Har varit och handlar tidigare, och sen åt jag tacos.
Men nu har jag kurrat ner mig i soffan med godis och julmust och väntar på att en skräckfilm ska börja. Men tills dess kollar jag på whale wars (♥). 

Godnatt!

grand danois

Hej! ♥

Vakndae runt 10 tiden imorse av att Nella väckte mig, tydligen hade lars anders vart inne och försökt väcka mig men misslyckades (fail). Men iallafall tv gubben hade kommit. 
Så jag gick in och la mig i hennes rum istället men där kunde jag inte somna om så vi gick upp och gjorde pannkakor!
Haha sen dess har jag fastat framför tvn där dom visar Marmaduke, löööve it! Gud jag vill verkligen ha en grand danois så himla ståtliga hundar verkligen!!


Intervju

Hjälp, jag tror min klocka har stannat för så här långsamt kan inte tiden gå! 
De värsta är att jag verkligen lägger en däck när som helst men jag kan ju inte gå och lägga mig klockan 7, men jag vill inte göra någonting heller som en promenad eller nått annat för då kommer jag piggna till med en gång och vara vaken halva natten igen. Men men interjuverna gick väl bra idag, första var i en butik där dom säljer mobiltelefonener och för de andra var de CDON tekniska avdelningen ( hjälp vad händer liksom jag vet knappt hur man sätter på en iphone?). Men de värsta var på cdon interjuven där jag fick först prata om mig själv och gå igenom hela mitt CV ( hon kolla mig typ om de jag hade skrivit stämde!)  och efter de fick jag göra ett prov för att se att jag klarar av svencka språket och sen fick jag skriva en hel berättelse som skulle vara ett a4(!!) för att igen se att jag berhärskar språket. och som ni alla vet är svenska språket ingenting för mig överhuvudtaget jag skriver och pratar som en kråka så jag tror de jobbet sket sig haha. Men iallafall jag fick vara där i över en och en halvtimme!! på första interjuven va jag likosm 5 minuter! 



3 November

Godmorgon!

jag är vaken och laddar för en heldag på stan först itervjuver, sedan skolan och sen stan! 
Annars har jag ingenting annat att göra som städa tvätta eller annat tråkigt utan idag är jag fri som en fågel.
Jaja annars då hur sjukt är de inte att man faktiskt måste ställa klockan för att vara i stan klockan 2, hjälp jag måste verkligen ställa om dygnet igen, inatt somnade jag runt fem tiden! 
Jaja nu ska jag äta frukost och dricka en stor kopp kaffe (:



Ringaren i Notre Dame

Har nu taggat upp med en kopp nudlar( 2 för 10 på ica najs!!) och en kopp choklad/mint te och ska strax sätta på ringaren i notredame!
Jag vet att jag hade den när jag var liten men sen helt plötsligt var den spårlöst borta så antar att jag har lånat ut den till någon och inte fått tillbaka den men iallafall var jag helt förkrossad och hela dagen har jag lyssnat på musiken från filmen så har längtat efter att få se den igen så jag kör ikväll. 
Imorgon är de dax för en intervju i en butik och sen för CDON så får se hur de går, dock ville dom att jag skulle ha med referenser, ska jag få dom från Jenni då eller hahah vilket skämt! Men förhoppningsvis klarar jag mig utan. 
Men nä nu väntar quasimodo på mig! 


2 November!

Godmorgon! 

Idag blir de tvätta på hög nivå och medans jag väntar på att medeltidsmaskinen ska bli klar så sitter jag och jobbar med en header. Måste också städa de ser ut som något har exploderat här, om pedanten hade vart hemma hade hon verkligen sneat på mig! 
Men men vädret är jätte tråkigt idag så jag vet inte riktigt om det finns någon ork att åka in till stan men jag orkar verkligen inte vara hemma hela dagen igen, så antingen blir de träning eller så blir de en cykeltur senare.

Men nu ska jag fortsätta städa 


Forever alone









Lillen, jag vill bara ta med honom hem!!


Migrän

Hej

Mår lite bättre nu efter ett par antal timmar i soffan och ett par antal filmer, men är fortfarande helt slut i hela kroppen och huvudet värker fortfarande men nu är de inte så farligt som de va imorse utan nu har de mest blivit ett irriterande dunk.
Men jag förstår inte hur eller varför de kommer, kom och tänka på de att jag inte har haft migärn försen i början på juni, antar att det var all stress från skolan som släppte då. Men väntar på svar från blodbussen fortfarande så förhoppnigsvis kommer de att hjälpa. 

Men jag antar att jag har haft mycket stress nu med skolan, jobb och pengar. Och eftersom jag fick bra besked igår att jag fick jobbet som telefonintervjuvare så släppte allt och fram kom migränen. Men men antar att de är borta tills morgondagen för då ska jag till skolan och "säga upp mig", tvätta, städa och så ska jag bara strossa omkring i stan. 

Ja just de ja, igår trodde jag att jag kunde eröva världen så jag vågade mig på ett spinnigspass iallafall och ja, de finns inga ord. efter en kvart hade jag så ont i rumpan av den jävla sadeln att jag ville gå hem! 


1 November

Hej

Vaknande upp runt 7 tiden i morse med migrän (Toppen..) och först så försökte jag somna om i min egna säng men de gick inte, så jag gick i Nellas rum och försökte sova eftersom de är kålsvart där inne( grymt skönt för ögonen på en som har migrän) men de gick inte heller så jag hamna på soffan i mitt egna rum och där har jag halv sovit fram tills nu. Huvudvärker är fortfarande inte helt borta, men den har minskat lite iallafll.

Men ska försöka komma i lite kläder och åka och köpa lite godis och sen lägga mig till rätta i soffan igen.


RSS 2.0