Helgen

Hejsan!

Okej nu tänkte jag berätta om min helg.

I Fredags så gjorde jag prov och klara det så nu har jag både bredband och tv support, sen hände inte så mycket mer i fredags jobbade till 21:00 så när jag gick hem var jag grymt trött då jag började jobba klockan 8:00 men iallafall cyklade hem och la mig. 

Vaknade på lördag runt 8 tiden för att sedan börja jobba klockan 9, så trampade iväg till jobbet och på lunchen sprang jag över till hm och köpte en tröja och hårfärg så än så länge har jag inte hunnit att äta något under dagen. 
Iallafall slutade vid 4 tiden och då var de fort hem då josefine skulle komma runt 5 tiden, 
Men då gjorde jag lite spagetthi och slängde i mig och sen började jag färga håret, raka benen, sminka och klä på mig och halsade ungefär en vodka redbull och sen åkte vi iväg till festen. Var där klockan 7 och därefter börja alkoholen rulla in. Om jag säger så här för 40 spänn fick jag 9 cider som var på 4.7% så ni kan ju tänka er att jag var en aning borta. Skulle åka där ifrån vid 12tiden för att gå vidare ut och dansa men när vi står och ska ta våra jackor så hittar vi inte min. Så antagligen är det någon som har tagit fel jacka eller nått. Men josefine åker vidare ut och jag stannar kvar och försöker hitta min jacka men när klockan är 1 bestämmer jag mig för att ge upp och åka hem. 
Så jag åkte hem i bara t-shirt frös ihjäl gjorde jag verkligen, men när klockan var runt tjugo i två så yrrar jag omkring på södervärn (där en massa bussar går ifrån) och kan inte hitta min buss utan min jacka. Men tills slut så kommer jag hem grymt full och vidrig och fick tag på en macka med allt på verkligen det var makrill, räkost, fetaost, vanlig ost, creme freisch. Den mackan smaka verkligen bajs haha!

Söndag. Tvättade, slängde soporna åt pizza och låg i sängen hela dagen.


Ja så här har min helg sätt ut har varit en ganska trevlig helg ändå men de lär dröja innan jag dricker igen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0